torsdag 3 mars 2016

Till paradiset på bröllop!!!

Nu blir det romantik för hela slanten.Då jag var i Vegas och öppnade min fb sida.... vad fick jag se jo min kompis hade gift sig .Det som gör detta så speciellt  är att det inte var ett vanligt kyrko bröllop utan långt borta på en paradisö  i FranskaPolyneserna som heter Moorea.
Jag blev så lycklig och glad över alla de vackra bilderna dom delade med sig att jag bara måste fråga min kompis M om det var okej att få skriva ett blogginlägg om deras bröllop långt där borta.
Han svarade att det är helt okej så jag får med gott samvete dela deras härliga bröllop med er alla läsare.
Jag har känt M ända sen jag började jobba på sjön ...vi blev nämligen arbetskompisar ombord på Diana II.Vi har hållit kontakten hela tiden...nu förstås  ännu mera då fb kommit .Det är så lätt och skriva ett mejl nu och då,komentera inlägg osv....så jag ger tummen upp för fb...har hittat tillbaka till många vänner som man lite tappade kontakten med i ett skede :)
I alla fall så vill jag med detta inlägg visa en variant hur man också kan gifta sig (för er som inte är gifta och går i giftas tankar)...istället för  att ordna ett dyrt bröllop med ca 100 gäster och allt som hör till så kan man istället lägga pengarna på en sådan härlig resa där du får två flugor i en smäll....bröllop +bröllopsresa.
Jag förstår att för många är det jätte viktig att få ordna ett stort fint bröllop,bjuda in släkt och vänner och ha en kväll tillsammans....det är ju ändå en fest man alltid vill minnas och tur att det finns möjlighet att göra den dagen precis i sin egen stil.
Jag är ju helt såld av alla dessa härliga bilder som jag fått se på hans fb sida och nu har det då kommit mera ställen i världen på min to do list.... Moorea eller någon härlig plats där runt omkring vill jag absolut besöka nångång i mitt liv.
M jobbar ju som kapten så han for på jobb igen kort efter  deras bröllp och dom seglade sen vidare till en massa härliga öar.Tusen tack för alla fina foton,tips och inspiration du delat med dig av er resa ....nu har jag absolut funnit en ny del i världen jag vill utforska.
Tittade direkt på en kryssning som jag/vi skulle kunna vara intresserad av ....den skulle starta i Oahu Hawaii ,18 dagar,många sjödagar men också många stop i bla Papeete Tahiti,Moorea Franska Polyneeserna,Bora Bora Franska Polyneserna,Wellington New Zealand,Pickton New Zealand och sen slutar i Sidney Australien och fast sen stanna där nån vecka.Gillar Australien mycket var i ungdomen där ca 4 månader.
Men en sådan resa blir nog inte aktuell  ännu på många år...kräver mycket sparande.
Till slut vill jag gratulera er jätte mycket och önska er lycka till!!Tack för att jag via foton fick vara med på ert fina bröllop :)
Skål på er herr och fru !!
Så här bodde dom M och M på ön Moorea.
 
Här kunde dom se ner i havet i deras Bungalow
 
 
 
 
 
 

Ska vi hoppa....

Denna bild är så härlig...kan inte annat än le :)
Yess we made it.

 
Våta men lyckliga!!
 
Kan känna romantiken ända hit...otroligt fint foto
 
 
När man ser ner i havet ....ja då kan man se en sjöjungfru ;)

Så här serverades frukosten till Bungalowen :)

1 kommentar:

  1. Vilken fantastiskt vacker plats! Perfekt för bröllop verkligen! Härligt! :)

    SvaraRadera