söndag 6 mars 2016

Blev inte lämnad ensam!!!

 Ni vet ju den där låten " I´m sexy and I know it"....jag kan ju inte börja sjunga den här åt er för då ljuger jag er rakt i ögonen  men om jag ändrar lite orden och sjunger den här versionen "I´m crazy and I know it"...då börjar det likna något.
Ja för ni vet ju hur helvetiskt USA tokig  jag är och i mångas ögon helt överdriven  crazy Usa fan.
Men tur att inte min family tycker så utan dom älskar landet lika mycket som jag och jag behöver inte mera fråga om dom vill komma med utan dom själv säger....vi kommer också med !!
Från början då jag bokade min resa till Californien i maj så var planerna ...jag åker ensam...men nu kan ordet mamma semester bytas ut mot familje semester :)
Först var det min äldsta dotter som började säga hon vill också med....jag sa att bara att hänga med men resan får du stå för själv.Nu då jag kom hem på ledigt så sa Mikko att han hade hittat ett bra pris till LA och tänker boka åt sig och kidzena resa.
Så till att jag skulle åka ensam så är vi  plötsligt hela gänget samlat.
M och kidzen flyger samma dag som jag med med SAS och jag flyger med Norwegian...så dom är lite tidigare än jag där.Sen då M och kidzen flyger hem ( dom stannar ca en vecka) så kommer A dit...hon och jag flyger sen hem tillsammans.
Så jag blev inte ensam på min semester!
Här hemma har jag piffat upp lite med blåa/röda/vita färger i olika teman..tack och go´natt!!
Hittade inte blåa snittblommor så jag köpte blåa fjädrar :)

 
 

 
 
Den som gillar Rysslan eller Frankrike kan också ha dynorna så här :)
 
 
Vår kexburk...som sällan är fylld med kex !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar