måndag 7 mars 2016

Drar täcket så högt de går!!!

Idag är en sådan dag som jag skulle kunna ligga under täcket hur länge som helst.....fy fan då man öppnar ögonen och möts av snöslask,grått,vått och trist väder....ja då fan smakar det nog att dra täcket över huvudet.
Men lyckost mig så har jag ledig dag denna måndag (skall först ikväll på jobb) och då gör jag just precis det....drar täcket så högt det går!!
Lyxade lite till det på morgonen då kidzen åkt till skolan och karln till jobbet ....ja då knäpper jag på bastun och bestämmer mig för  att sätta mig i värmen och njuta.Denna årstid här i Finland kan jag inte gå ut och sätta mig och njuta av värmen så  jag får söka värmen från bastun :)
Efter moron bastun kryper jag under täcket och myser och njutar av tyyyysssstnaden i vårt hem....och det slutar med det att jag somnar och tar mig en lång tupplur.
Just en sådan sak som att ha egen tid och du får göra precis vad du vill och sova när jag vill...de är lyx det!!!Skulle helst vara i solen och värmen ...men då jag måste vara i detta ruggiga Finland så måste man hitta på grejer som höjer myspysfaktorn.
Grått,vått,slask,smutsig snö....blääää!!
 
Tummen ner för denna syn jag såg i morse.. mera blääää!!
 
Skall snart  dra täcket över huvudet ..först bastu!
 
Vinter..inte min grej....inne och myser !!!
 
 
Häller i vattnet lite midsommarbjörk...så nu skall jag få sommarstämning i bastun :)
 
Dags för morgon bastu!!!
 
Nybastad,fulltankad av go doft  och värme...känner  mig super bastufräsch!!Nu en tupplur!!
 
Hellre vill jag vakna till dessa vyer!!
 
Solen börjar stiga upp till en ny fin dag (Las Vegas)
 
High five!!!
 
Tummen upp!!
 
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar