måndag 2 maj 2016

Bubblor,grönt och jubel!!

Vi hade som sagt inga valborgsplaner men något smått tyckte vi att vi kunde göra så vi bestämde att vi går ut och har picknick på gården.Bor i höghus och vi har gemensam ute plats med många andra ..men bra går det också.Där  brukar inte vara någon så man får vara i lugn och ro.
Visst skulle det vara roligt som sagt med en liten bakgård (radhus) nu på våren och sommaren men som jag skrivit ..vi reser hellre.
Michelle blev så glad för hon fick två kompisar och hälsa på och J tycker också om att leka med dom och han får alltid vara med ..det är ju roligt.
Vi packade korgen med  bubblande mjöd och munkar och tog min lilla rosa högtalare med så vi satt och njöt av dansbandsmusik... nu tror jag det börjar vara ett tecken på att man uppnått mogen ålder...sitter i solen och njuter av dansbandsmusik och mjöd :)
Men vad är inte bättre än det inga minnes luckor,ingen baksmälla följande dag och så hade vi hur roligt som helst.
Satt och såg mig omkring och nu har verkligen naturen vaknat...jösses hur det blivit grönt och löven har på några dagar spruckit ut ordentlig.Synd att denna vår/sommar går alltför snabbt här i Finland...nu har vi snart allt grönt och fint tills det säger svisch och så är vi redan inne i augusti och är besvikna över att sommeren varit kall och blåsig...det e sommar i Finland de ;)
 
 
 
 
 
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar