lördag 7 maj 2016

Välja,fylla upp,tvätta,klä på ,döpa.

Lovade kidzen innan resan att denna gång skulle dom få laga sin egen  nalle/kramis från affären Build a bear workshop.
Ni kan ju gissa att det kommit mååånga frågor vilken dag vi  skulle dit....så vi for direkt dagen efter vi kommit till Californien och fixa deras kramdjur.Jag har varit in några gånger förut och sett hur hela processen går till och för ett barn är det ju helt underbart...skulle ju gärna kunna fixa en nalle åt mig själv..kanske nästa gång.En riktig LA bling bling nalle som passa just mig.
Skall skriva hur hela processen går till och lägger meden massa foton...detta koncept finns också i europa och Sverige ( minns inte var) så ni som har möjlighet gå in i denna affär fast bara och se och har ni barn eller i släkten finns barn eller  en väns barn så är detta en super härlig gåva.
Själva kramdjuret är inte så dyrt från 16 dollar upp till runt 30 dollar....men men det är allt som du kan köpa till som gör att kramiset kan bli rätt så  dyrt ;)
Kanske nån som läser min blogg har besökt en sådan affär men dom som inte varit så går det till så här:

1.Du kommer till affären och väljer ett kramdjur som är tomt(utan fyllning) och går sen vidare för till följande ställe
2. Här tar du från en liten burk ett tyghjärta,lägger det mellan händerna och värmer det,lägger ögona fast och önskar dig något medan försäljaren fyller upp nallen med mjuk fyllning och då nallen är fylld så lägger man in hjärtat i nallen och försäljaren drar åt snörena och vips  så hålls fyllningen där.
3.Sen tar du med nallen och går till följande ställe där du "tvättar" och borstar  nallen.
4.Efter det är nallen ren och fräsch och du väljer hur du vill klä ditt kramdjur och jag lovar att det finns hur mycket kläder och prylar att välja ....efter det klär du på ditt kramis.
5. Efter det blir det dop....du skannar in på datorn och du får en egen sida och där skriver du ner fakta och så printas det ut ett födelse/namn intyg.
6. Sen är då sista fasen att betala din alldeles egengjorda nalle...och som sagt slutsumman kan variera men förbered er på att den kan bli stor ;)

Vi hade jätte tur då vi kom till affären så han som jobbade där råkade vara hemma från Sverige (bott länge här) så vi fick betjäning på svenska i stora Californien..kul!!
Här värmer dom tyghjärtat i händerna och gör en önskan!!
Här döps nallarna..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar