onsdag 25 maj 2016

Flippa ur!

Nu tror jag nog varenda en njuter av de Finska vädret ...alltså helt underbart.Värmer sådär superskönt i skinne då man sitter på balkongen.Men som sagt synd bara att denna tid är alltför kort och ju äldre man blir desto snabbare går tiden har jag faktiskt märkt och nuförtiden känns det som sommaren skulle vara förbi i ett hast.
Därför hoppas jag kunna bo utomlands i framtiden för vill ha mera sol,sommar och värme än denna korta sommar som vi har i Finland.
Mikko tycker att vi kan bo utomlands vinterhalvåret och sen somrarna kan vi vara i Finland och jag instämmer helt...det skulle passa oss utmärkt...drömmar är bra att ha och hoppas nångång drömmen blir sann!!
Har faktiskt inte haft sådan hemsk "resebaksmällla" denna gång...det är absolut mycket skönare att komma hem från en resa till sådant här klimat än till snö, vinter,kyla,blåst,-25 osv.
Som sagt ännu skall jag inte byta ämne här på bloggen...kommer nog ännu några inlägg angående min resa i Usa och på läsarstatistiken så verkar nog Usa vara rätt intressant ämne...läsarvsiffrorna är höga. Tack till er som kikar in.
Skall ännu lite visa foton angående det fina området och där det dyra hotellet Montage ligger i Laguna Beach.Synd att fotona faktiskt är lite grålliga för som sagt solen visade sig inte så mycket som jag hade velat...och fotona blir absolut så mycket finare mot en klarblå himmel.Men man kan inte få allt då man åker på resa...miljöombyte får man men vädret kan jag inte beställa.
Nu har mitt fotoarkiv flippa så ni får vänta på foton till detta inlägg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar