tisdag 3 maj 2016

Inte kan man resa med rumppan bar.

Då man reser så vill man ju ha lite egna personliga saker i handbagaget och då sa plötsligt J att han skall ha "Herra Hakkarainen" med...ett av hans många kramdjur.
Men så tyckte han att inte kan ju "Herra Hakkarainen" resa med rumppan bar så han bad mig snällt att virka ett par röda byxor åt sitt kramis.En rock med rosett hittade han i M´s barbiekläd låda.

Ja vad gör man inte för sina barn...jo man söker bland sina garn nystan och hoppas att man hittar ett rött nystan...BINGO...jepp där fanns ett röttnystan.J jublade av glädje då "Herra Hakkarainen " skulle få ett par röda byxor.

Som ni märker så här stressar  vi  inte innan det är dags att  pysa iväg på  resa.....nej jag satt mig lugn ner och virka...lovar att det är mycket skönare att  packa då pulsen är lugn än att alla går på högvarv och springer om varann och inte får något uträttat :)
Hade på måndag kväll allt under kontroll fast vi började packa ganska sent,"Herra Hakkarainen" fick sina röda sexiga byxor...Jaromir sa " det liknar Mikkos byxor !! Inte för att jag har sett att Mikko har någo virkade shorts eller kalsipper :)

Ett bra tips innan man skall och resa är att nu och då skriva ner allt vad man kommer på som skall med och sen är det bara dagen före resan plocka ner allt i bagaget ...går hur smidigt som helst.

Kidzen somnade med ett leende på läpparna och visst märkte man nog att dom väntade jätte mycket att få åka till Usa...dom älskar att resa lika mycket som vi...och vi är jätte glada att kunna ge dom möjlighet att uppleva världen.Visst är det oroligt överallt i världen  men det stoppar inte oss....det är här och nu vi skall leva ...en dag är det försent.

Välkommen med nu börjar ett nytt Usa äventyr ( minns inte vilket i ordningen ;)
men skall försöka uppdatera så mycket som möjligt så häng med och läs/se foton på vad allt härligt vi skall uppleva denna gång.
Detta äventyr räcker lite över två veckor + att då jag kommer hem kan det ännu ta måååånga veckor innan jag landar i vardagen.Men ni som igen en gång vill läsa så  bara öppna bloggen och ni som absolut tycker att nej fan nu räcker det....ÖPPNA INTE BLOGGEN ;)

  Sen vill jag önkska alla mina Eurovisions vänner som skall till Sverige ....ha det super härligt i den vackra staden Stockholm....många fans börjar redan söka sig ditåt.
Packa pappas kappsäck!!!
 
Nya passet och ESTA beställt...ett steg närmare LA.
 
Anteckningsblocket  ;)
 
Projektet virkade byxor framskrider och snygga blir dom !!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar