måndag 23 maj 2016

Titta vilken härlig fest!!

Lovade berätta om överraskingsfesten i Californien.
Hade sagt åt Pernilla att det skulle vara kul att då vi träffas så kunde vi ordna en picknick nere vid beachen.
Hon hade lagt det bakom örat och hade smiditplaner.Så jag fick ett meddelande om att  vi skulle ses vid Montage Hotel&Spa resort ute på udden där det är så fint med parkbänkar och en massa bord som man kan sitta ute och äta och ordna picknick
Men inte kunde jag ju ana vad hon hade för planer..trodde vi skulle träffas där ,sitta och prata om ditt och datt....med siddu hon hade andra planer.
Hon hade ju ställt till födlar party för mig då jag fyllt år....gissa om jag igen en gång fick bli rörd till tårar.Alltså har verkligen bara gott att säga om min 50 årsdag....en massa härliga uppvaktningar att minnas då jag sen i framtiden sitter i gungstolen och går igenom mina äventyr.
Hon hade med sig två andra vänner som ville fira mig ...ena var en ny bekant och hon andra har jag träffat förut.Härligt.
Där var det uppdukat med ostbricka,vin,cola (till mig ) och ännu på det var det tårta som efterrätt....alltså det var så super mysigt.Ända som fattades var solen och den klarblåa himlen....det var rätt så mulet hela tiden vi var i Californien.
Det är ett så super mysigt och fint ställe där vi hade vår picknick/kalas...har faktiskt inte varit där förrän  Pernilla visade mig detta stället i fjol.
Hann inte denna gång visa Mikko detta ställe men nästa gång skall jag verkligen ta han med dit och så skall vi sitta där och se på solnedgången och ha picknick.
Ni som skall åka runt i Californien så besök denna plats...Montage i Laguna....där finns så fina ställen att sitta och se ut över havet och bara njuta.Har ni  lite överlops euron så då kan ni ju ta in på hotellet men räkna med att ni måste för en natt betala från 600-800 dollar uppåt för en natt.
Då man ser bilarna utanför ingången så förstår man att det är kunder med pengar som bor där...tex Lamborginin,Bentleyn m.m
Men tummen upp för att vi vanligt folk får chansen att röra oss fritt där vid parken och beachen.
TUSEN tack Pernilla för en superhärlig kväll...nästa gång vi kommer över så ordnar jag en picknick och så har vi en trevlig dag/kväll där på samma ställe....samlar ihop ett gäng....och nästa år är det min tur att ordna suprise åt dig på din stora dag...bra orsak att komma till Californien.
Skall dela med mig denna härliga fest i bilder.













Min dotter var med och fira :)













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar