söndag 1 maj 2016

Tönt,töntigare ,töntigast!!!

De är vi det....desto mera töntigare  desto roligare har vi.
Tog fram våra fina skumppa glas i finaste kristall....nä tro int  vad jag skriver...dom är bara av plast ;) Vi skulle inte dricka skumppa men vi skulle dricka mjöd från dom....och innan jag packar dom i korgen så tycker Mr M att jag skulle ta ett valborgs foto  då han försöker hitta sin bästa pose´.
Där stog vi och gapskrattade tills jag till slut fick han förevigad på bild...själv blev det för mig en ala vappen selfie...med brillor lånad av sonen.
Skall lägga in lite bilder senare hur vi firade vappen detta år ...för fira hann vi nog göra.Här stressar vi inte inför resan med att rusa runt och packa  ...vi har ju två dagar kvar ännu så nog hinner vi packa på måndag...klart vi måste fira vappen först innan vi börjar ladda upp oss för LA.
Jo jag vet ....att många tänker...Lissu tar det kolugnt hon bara...men vad skall jag här onödigt packa och stressa  två veckor före resan då jag klarar av att göra det kvällen  innan resan...då har jag nytvättade,fräscha kläder att packa ner ...än att ta med kläder som legat i bagaget två veckor..de ni ...det är min taktik det.

Ni som reser ...vilken taktik gillar ni ...den långa utdragna "packaåtminstonetvåveckortidigareellerhelsttre" eller det andra alternativet
"packaendagföreochbragickdetochingetglömdevihemma"....alla gör som man själv tycker det känns bra,huvudsaken är att man är på flygältet i go tid och att man kommit ihåg att ha bagagena med.


 Ni skall ha en trevlig 1 maj.....och tänk den
  10:e och 12:e och 14:e maj är det Eurovision i Stockholm....några favoriter har jag hittat bland alla bidrag.....och absolut skall min finska flagga med till Californien...första gången jag firar en eurovision i USA....kan bli kul.Hoppas jag kan följa med via datan fast tidsskillnaden är stor.
.
           

  

                                    
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar