tisdag 17 maj 2016

I väntan på 4:e juli

Självständighetsdagen är en stor dag här  i Usa och det märks för butikerna är  fulla av prylar förkommande fest.
Allt från kläder,hårsmycken,dekorationer m.m finns att köpa nu....ni kan ju gissa att jag är helt i mitt esse jag som älskar usa prylar....synd bara att nu  börjar det säga stop i bagaget.
På Norwegian får man ha 20kg och den vikten har jag uppnått nu på mitt bagage....men nog fick jag en del Usa prylar nertryckta dit...så får se vad dom tänker då jag firar 4th of july i Finland.
Nå  dom flesta vet redan hur crazy jag är så ingen lär väl  bli förvånade om hela lägenheten är fullpyntad av stars and stripes i juli!!

Har aldrig varit förut besökt Usa i maj månad...så det var verkligen kul att se hur mycket dom satsar på 4:e juli.Alla ni som älskar Usa prylar åk hit i maj/juli så lovar jag ni hittar hur mycket som helst.
Nästa år måste jag beställa med mina kompisar härifrån efter mera Usa prylar.
Synd att resorna är så förbannat dyra hit undersommaren annars skulle jag absolut komma hit och fira 4th  of july ...detär något som jag inte heller aldrig varit med om att se i verkligheten...men nångon i framtiden skall jag nog också uppleva den festen här...ett måste på min bucketlist!!

Mitt nästa inlägg skall handla om en överraskningsfest här i Californien...kika in och se vad jag fick vara med om :)
 
Köpte hem av dessa prylar
 
Sådana snurror köpte jag hem ;)
 
 
 
 
 
Älskar detta kakfat..vill ha!!
 
Dom skulle jag ha villa ha
 
Den skulle jag ha villa ha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Detta kommer med hem och där under finns ett par snygga usa shorts åt J


2 kommentarer:

  1. Har oxå 4 juli på min bucketlist. Har de senaste tre åren varit i NY senare i juli..o i år blir det juni istället..då jag iallafall tänkte beta av en sak på min bucketlist: midsommar i Battery Park :-).

    SvaraRadera
  2. Jag har aldrig ännu hunnit till NY...säkert blir det väl av nåttag.Låter intressant med midsommar i Battery Park.Har du mycket ännu ogjort på din Bucketlist?Själv har jag fast hur mycket kvar som jag vill se och göra.

    SvaraRadera