tisdag 9 juli 2019

En kväll jag alltid kommer minnas

 Konstigt nog fast man hur planerar att vi har bra med tid och skall hinna med än  det ena och än det andra så hur tror ni det gick....jo då vi väl kom till Nora så skulle vi snabbt ta oss en sallad och sen börja fixa till oss.




Då vi satt och käka så såg vi plötsligt på klockan att  nu jäklar har vi ju bara 15 minuter på oss att fixa till oss och åka till Mias föräldrars hus där överraskningsfesten skulle vara.








Men jag är van att ibland inte ha så mycket tid för att fixa till mig så det går på rutin med en snabb dusch , snabb make up , snabbt platta håret och på med fest kläderna och de var det. Vi var alla tre rätt så snabba och fixa till oss så vi skulle vara där lite före fyra ....men som tur då vi kom dit så skulle Annika komma först halv fem så vi hade tid att lite pusta ut.

Mia och Kicki hade fixat så mysigt inför festen med en massa smått och gått. Vi skulle först äta lite lätt  och mingla för att  senare åka till  Nora Stadshotellet för middag.




Alltså ni skulle ha sett Annikas min då dom öppnar dörren till bakgården och vi alla stormar in en efter en ...hon trodde nog inte sina ögon då hon såg oss....det blev just precis så bra/roligt som vi alla väntade oss.

Sen satt vi ute i trädgården och lite smått gjorde oss bekanta med varandra för där fanns en del ansikten många av oss inte sett förut. Vi berättade lite om oss själva och skrattade åt härliga minnen vi som kände varandra från för ...sk " aupairgänget".

Vi hade alla så mycket att prata och skratta om så plötsligt var det dags att bege sig mot Stadshotellet.

Där åt vi super god mat ...jag smakade på Nora hamburgare med super goa pommes till och en iskall cola....dom flesta åt biff eller fisk.

Oj oj vad magen blev mätt...me gott var det.



Vi fortsate umgås, skratta och ha det kul så klockan började närma sig halv två då vi alla sakta men säkert började tacka för oss. Dom hade disco på stadshotellet till kl 4 tror jag men vi var nog ingen sugen på att stanna längre.

Det hade varit en lång dag i och med att båten kom iland ca 6 på morgonen och efter det varit igång hela dagen så det började nog kännas at ögonen blev trötta. Det som jag också märkt då jag inte dricker mera och det är fest så blir jag tidigare trött än förr ...för då man dricker och kommer upp i varv så var jag en sådan som kunde festa fast hur länge utan att bli trött ...full blev jag ju men ändå var jag alltid bland dom sista som partajade.

Tackar mig själv att jag faktiskt slopat all alkohol för nog är det så mycket skönare att vakna upp följande dag pigg och fräsch utan någon baksmälla och munnen strev som sandpapper och törstig så man skulle kunna dricka flera liter vatten. Nej mår nog så mycket bättre nu och jag kan ha lika roligt ( om inte roligare ) utan alkohol.



På småtimmarna smög vi oss alla tre ( Anna , Theresa  och jag ) till hotellet och vilken känsla att få krypa ner i den ren bäddade sängen med krispiga härligt doftande lakan och få somna som en prinsessa efter en kväll som kommer få en egen plats i mitt hjärta , en kväll jag aldrig kommer att glömma , ett så härligt återseende av mina kära vänner som jag inte sett på på så otroligt länge ....ni kan gissa att jag somnade med ett leende på läpparna.




Tusen tack till festfixarna , tack till alla som var med på lördag kväll och tack till Annika att jag fick vara med och fira din 50 årsdag. Kram till er alla ...lovar och hoppas att vi inte lämnar så lång tid tills nästa träff .


Tänkte plocka in lite foton av oss brudar i detta inlägg men nu är jag lite osäker då alla inte  svarat om dom har något emot  att jag publicerar bilder av oss   här på bloggen. Skall se om jag får intryckt lite foton av oss i något inlägg....skrev och frågade på vår sk egen sida och endel har hunnit svara att det är okej.

Men i detta inlägg valde jag att vissa dessa foton.







 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar