lördag 13 juli 2019

Just nu är det lampor

 Nu kan vi då säga att vi är i semestermood...Mikko börjar nu från och med i måndag sin tre veckors semester och jag måste ännu vara sjukledig till sista juli och sen börjar ju min semester i augusti.

Måste faktiskt säga att helst skulle jag inte vela ha min semester i augusti  i och med att jag varit så länge sjukskriven ...jag vill verkligen ut i arbetslivet nu. Men det kan inte jag bestämma utan det säger en sådan person som vet mera om mitt sjuka knä än jag själv och då menar jag läkaren. Får nog bara snällt lyda läkarens order och göra som han säger.

Nu har jag i alla fall haft tid att koppla av ,det kan jag inte neka till ...inte behövt se på klockan i och med att också Michelle och Jaromir är lediga från skolan och jag har verkligen haft tid och  sitta och inspireras av en massa fina inrednings tips på nätet.

Just nu är jag inne i en lamp fas....har länge velat ha en ny lampa till vardagsrummet och köket....har lite hittat några som precis är min stil men sen igen är priset inte passlig för min plånbok. Är lite inne mera på den moderna stilen nu och kommer sakta men säkert lite i inredningen också ha det ganska stilrent....så lite prylar som möjligt.

Dom här lamporna blev jag också förtjust i då vi gick runt i Ikea och det som är bra med Ika är att jag gillar deras priser.


Jag hittade i alla fall på Ikea lampor till toaletten. Vi har en där med jätte dålig belysning och i och med att Michelle har tandställning så måste hon ha en bra belysning då hon borstar tänderna. Så nu äntligen har vi två nya lampor , jag la dom dit lite profesoriskt idag men i morron får Mikko skruva dom ordentligt fast i spegelskåpet.




Tror om jag nu skulle kunna spola tiden tillbaka och fundera på nytt vad jag skulle villa bli så skulle det nog bli något inom rese eller inrednings branchen , det är nog så roligt att inreda.

Jag sökte faktiskt för något år sedan till Ikea som sk extra , att jag skulle kunna hoppa in på  lediga veckorna då barnen nu börjar vara så stora och det skulle ju vara så roligt att få jobba med just inrednings prylar. Men vet inte om kanske ansökan bara var en i mängden för inte kom det aldrig något svar.

Men jag har hela tiden en massa planera och kommer nog i något skede och ha lite sido projekt ( som hobby)  sen då Jaromir och Michelle klarar sig själva.

Nu skall jag fixa ett paket och skriva ett kort för i morgon skall det sjungas för vår allas kära Michelle som tar klivet in i tonårsvärlden och blir hela 13 år och om ca två veckor sjunger vi igen för vår Jaromir som blir 12.


Lite tokig årstid att fylla år för dom flesta har just nu semester och det är jätte svårt att bjuda in vänner i juli månad. Förstås så har vi redan för några år sedan slutat med barnkalas och haft så att dom bjuder ett par kompisar på tex biokväll eller ut och äta. Men dom får skjuta upp det till augusti då skolan har börjat och hitta på något kul med några vänner.

Här är en som älskar och prova en massa roliga masker då vi är i affären.


Nu känner jag att jag är helt redo för sängen för förra natten blev det inte många timmars sömn för vår grand old Lady Majsa  håller ibland om nätterna på och för  ett sådant otroligt oljud. Hon skall ut med våld och går runt och jamar och jamar.
Jag vill ju att dom andra ska få sova så jag försöker vaka och hålla henne tyst. Nu hoppas jag verkligen hon  sover hela natten.

Nu då jag inte mera behöver vaka med små barn så får jag vaka med katten.

Nedanför ser ni vad vi gottade med igår....Angelica gav ett tips på en Tacotårta (namsi) och Jaromir hade till efterrätt "pizza" med andra ord godispizza.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar