söndag 14 juli 2019

Kalasat hela dagen

 Idag har det varit sång och tårta för jubilaren. Vi brukar som sagt inte desto mera fira våra födelsedagar med släktingar eftersom vi alla är så utspridda så det brukar bli en liten familjefest och sen får hon fira med sina vänner då skolan har börjat.



Hon fick själv välja vad det skulle finnas på kalas bordet och hon ville ha Mudcake , donitser , små kanelbullar och jordgubbs saft och chips. Jag är ju ingen bagare så det var att åka  till Citymarket och plocka ihop vad vi skulle ha och festfixaren jag kom enkelt undan.



Mikko , Jaromir och Michelle for på dagen till Åbo slott och såg på någon slags riddar uppvisning och jag blev hemma och dekorerade för att sen överraska Michelle då dom kom hem.


När dom kom hem  så stod jag och sjöng då hon kom till köket och hade allt färdig fixat och hon blev så glad . Hon hade inte något direkt på önskelistan men en vit keps (lippis) hade hon önskat och den fick hon och så gillar hon at spara ( vem gör inte det)  och hon brukar alltid få sig en liten slant av släktingarna och sen fick hon också ett presentkort till H&M som också var uppskattat.



Vi mumsade och gottade oss så magen var riktigt mätt då vi steg upp från kalasbordet.



Senare skulle jag ännu en sväng till affären och Jaromir ville med och då sa han att han gärna ville köpa något själv åt Michelle så sa jag att han får välja något och sen ville han också ha ett kort. Han köpte en liten nyckel ring och ett kort med en katt som liknade Majsa.



Så nu har vi en tonåring i huset , vem skulle ha trott det ...då Angelica fyllde 13 så tänkte jag nog att det inte blir flera tonåringar i huset men snart har jag två ( en ny omgång tonåringar)...Jaromir blir i nästa år.

Får se hur en morsa med lite år på nacken klarar det ...men det skall nog gå bra ska ni se. Får ju hoppas dom inte blir alltför kaxiga mot mig men tillsvidare är dom nog verkligen snälla och fulla av humor.
Nu skall jag gå ut med vår ropande Majsa...hon trivs inte alls inne och vi vågar inte ha henne fritt ute och för den delen får man inte ha kattor lösa ...så det blir en liten natt promenad med henne.

I morron ny dag och nya äventyr.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar