onsdag 17 juli 2019

Längtar efter grillmat och kräftor

Säkert många andra än bara jag märker att vi redan är inne på halva juli och  har sett  statusar på fb att många har den härliga, årliga semestern slut för denna gång. Ja vad kan man annat  säga än ...sommaren är kort.

Men inte skall vi ännu kasta yxan i sjön...kommer ännu säkert sköna , soliga dagar som vi kan njuta av och såg faktiskt idag i Prisma att dom hade börjat plocka upp kräftprylar så nu blev jag sugen på kräftor. I fjol hann jag inte med att ordna kräftparty men i år skall det absolut bli av. Tycker så om att duka upp med en massa roliga kräft pynt och dekorationer. Köpte så mysiga kräftlampor en gång på rea som tyvärr inte blir så ofta i användning ...men i år skall dom nog upp från lådan och dammas av.

Kanske bäst att snart ha kräftparty nr ett så hinner man sen med några till under hösten och egentligen kan man ju när som helst äta kräftor och duka upp lite mysigt.

Har något redan hunnit med kräftparty eller är det grillen som gäller och en massa goda smaskigheter? Jag är också sugen på något gott att grilla men som sagt det är inte så lätt då vi bor i höghus att rigga upp ett utekök utanför balkongen.

Nu blir det igen att säga go natt till er alla och nya äventyr i morron.

Ni undrar kanske vad det är för äventyr jag har hela tiden som jag inte uppdaterar på bloggen men tids nog skall jag överraska er. 

Har hunnit få mycket uträttat fast jag suttit hemma på sjukledigt med ett sjukt knä. Jag tycker om att blicka framåt och har mycket planer ännu i mitt liv. Tycker om att ha mål i horisonten som jag vill uppfylla  om det sen tar ett år eller längre men det är så roligt att ha något att kämpa för.

Så under min sjukledighet har det blivit att vara på data  en massa samtal och nu är jag äntligen  i mål med ett projekt som jag planerat några år.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar