torsdag 11 juli 2019

Nora glass








 Så blir det sista inlägget från Nora och hoppas verkligen jag besöker den mysiga lilla plats igen. Innan det var dag att lämna stället och börja åka mot Stockholm så tog Theresa, Anna och jag oss en liten runda.






Annika sa att innan vi åker hem så måste vi äta Nora glassen och det gjorde vi ...mums. Färsk glass varje dag och som tema har dom alltid dagens glass där smaken varierar.

Sen gick vi en liten runda och knäppte lite foton, trist då benen inte löper i den takt jag vill att det ska löpa så det blev lite tungt att gå omkring. Nästa gång skall jag ha båda benen i skick så jag kan inspektera hela Nora...ut och gå från morgon till kväll och knäppa en massa vackra bilder.




Saknade en solig sommardag med klarblå himmel innan vi åkte hem men det var lite molnigt och just när vi kom till bilarna så börja det ösregna.

Men hann få lite mysiga bilder innan regnet som jag skall plocka in i detta inlägg. Här är några bilder från fd tågstationen i Nora.



Det är alltid trist att säga hej åt vänner som man vet att man inte kan se så ofta för att dom bor så långt bort...men tur att det finns fb. Är så dålig med att ringa men borde ta till vana att alltid lite nu och då ha en sk telefondag då man ringer runt en hel massa vänner och snackas vid lite grann..skulle vara en kul grej. Men nuförtiden har alla så mycket att stå i  och jobbet tar mycket av vardagen och vet precis att man kanske inte är så sugen att direkt sätta sig i telefonen efter en stressig arbetsdag då det finns tusen saker man måste göra då man kommer hem från jobbet. Därför blir det nuförtiden att jag mest textar för jag tycker att jag inte vill störa.

Men är det någon som är pratsjuk så får ni gärna ringa mig om jag inte svarar så har jag på ljudlöst och ringer i något skede tillbaka.





Igår hade jag faktiskt det så lugnt här hemma ....resten av gänget var upp till Björneborg och jag ville bli hemma. Visst märks det direkt då man är ensam hemma och får göra allt i sin egen takt ...inte fundera på mat , inte fundera att man borde hitta på något med kidzen ...ingen man behöver ta hänsyn till. Så gissa hur skönt det var då jag på dagen kröp under pläden och somnade så otroligt skönt några timmar. Sen badade bastu i lugn och ro och satt sen ute på balkongen och hörde på ESC radio  eurovisions radio). Behöver inte vara mycket för att göra dagen lyxig.



Nu ligger jag här och planerar att laga något mumsigt i morron då Mikko kommer hem från jobb och börjar sin semester. Nu har vi alla tre veckor ledig tid tillsammans... tyvärr kunde vi inte planera in något denna sommar pga min knäskada...men redan det att vi alla får sova  länge utan att någon klocka ringer och väcker oss är semester.

Till sist vill jag vinka och tacka gänget i Nora ...lever länge på detta. Hälsningar också till Birgitta och Nils....nästa gång kommer vi också och hälsa på er!!

God natt allesammans.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar