måndag 8 juli 2019

Lilla hotellet i Nora


Nu skall jag fortsätta berätta om resan till Nora och hur jag bodde där.
 Det var ju så att detta veckoslut så hade dom Nora dagarna där och därför var Annika och hennes familj hemma just då ..dom brukar passa på att komma till Nora just den tiden på sommaren.




Vi hade då tidigare bestämt att sk överraskningsgästerna helst inte skulle komma och gå runt så mycket på själva Nora dagarna ifall vi skulle bli avslöjade av självaste jubilaren...för detta skulle som sagt vara en överraskning åt Annika.





Så därför blev det bara en snabbt veckoslutsbesök i Nora...Noradagarna håller på från torsdag till lördag om jag förstått rätt. I alla fall så hade jag tur att min kompis Anna hade i ett tidigt skede bokat tre rum på Lilla hotellet i Nora fast hon ännu då inte riktigt visste vem alla skulle komma med där och bo.




Men i alla fall så tog  Anna ena rummet , jag tog ett rum och sen valde också vår kompis Theresa att ta det sista bokade rummet. Så vi hade verkligen tur att hon hade bokat för just på Nora dagarna fylls alla hotell rum snabbt. Det skulle ha funnits en chans att få bo hos en kompis i Nora om vi inte skulle ha hittat något ledigt hotell.




Vår kompis Mia hade rekomenderat detta hotell och jäklar så mysigt det var. Jag skulle absolut  ha kunnat övernattat där några extra nätter. Jag gillar jätte mycket moderna hotell med det där lilla extra men det här var långt i från modernt , det här var helt raka motsatsen.


Denna tapet har varit skyddad från sol ljus och den ville dom bevara, därför var det så fin tapet inne i klädskåpet.






Ett gammalt hus som två killar köpt och renoverat upp för att börja med hotell business och jäklar va dom hade gjort det mysigt. Den lilla söta innergården men härligt doftande blommor och dom små söta rummen som alla var lite olika men själva inredningen lika och gick i en fräsch , gammaldags stil.




                            Här sov jag som en prinsessa skall ni veta.



 Det doftade så rent då man kom in i hotellet och i rummet och för att inte tala om handdukarna ...jag har aldrig torkat mig i så go doftande handdukar på ett hotell som jag gjorde på Lilla hotellet i Nora ...dom måste ha använt ett magiskt sköljmedel.






Har verkligen bott på en massa olika hotell i mitt liv både super fina och mindre fina. Sen har jag bott på mega stora hotell i Las Vegas som tex Hilton , MGM är några av dom.




Men att bo Lilla hotellet i Nora är nog något så speciellt , denna gulliga personliga servicen som vi fick där vinner nog  servicen jämfört med alla stora kända hotell.
Visst är servicen bra  på dom stora hotellen men långt ifrån äkta...där  är nog leendet påklistrat.

Kommer absolut att åka tillbaka och hälsa på mina vänner i Nora  och passa på då Annika är hemma nån sommar . Sen  vill jag verkligen att vi skall bo på samma hotell men familyn. Hotellet ligger jätte centralt om man vill gå runt och se sig omkring i Nora.



Detta är inget samarbete med detta hotell men vill verkligen få fram det här på min blogg ifall kanske någon kommer att ha vägarna mot Nora och vill veta något bra/mysigt hotell. Vill också på detta vis lyfta fram små söta hotell och inte alltid bara fokusera på dom stora lyxhotellen runtom i stora världen.


























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar