fredag 12 mars 2021

Veckoslutet firar vi på "Hotell Virta"

Så har vi då igen veckoslut ...skönt. Nu har jag inte behövt köra kidzen till skolan då dom har haft hemma skola utan jag har haft klockan och ringa för att se att dom vaknat och sen kunna ligga en stund i sängen och mysa. Så här till veckosluten är det skönt då vi alla får sova hur länge vi vill och oftast är det Michelle och jag som sover längst men sen i det stället gillar vi att vaka länge.

Angelica och Robin kom ut åkande en sväng till oss och vi tar nog emot folk för vi kan tyvärr inte leva hela livet i en glasbubbla och ha hänglås på dörren , man kan bli smittad var som helst. Konstigt nog så gav dom tid åt mig på måndag till tandläkaren fast jag berättade att jag jobbat en vecka på sjön och jag varit i kontakt med många olika människor. Men om dom säger att det är okej så då far jag dit då.


 

 Nu på veckoslutet skall vi njuta i vårt eget "hemma hotell"  Virta , det är så skönt att vakna upp och ha brunch i sängen och se på något från tv:n eller Netflix. Sen kanske knäppa på bastun , göra fot , ansikts och handspa  och sist men inte minst vänta att Putous börjar och sen med spänning se vem som Sverige skickar till finalen i Eurovision. Så här lider vi nog ingen nöd i denna corona kaos , vi trivs så bra tillsammans och har så förbaskat roligt. Som tur så har jag sparat mina hotell tofflor från att vi för ett bra tag sedan övernattat på Ruissalo så nu stiger hotell stämningen ännu mer här hemma.

 



Lagade ikväll åt oss fruktsallad men i morron då det är lördag så får det blir skräpmat och lite juggisrussin.

Sen skall jag äntligen få göra  det som jag så länge drömt om... göra klädskrubben till en Walking closet. Nu då vi köpte det nya skåpet så var det meningen at Mikko och jag skulle dela på det men jag gillar inte och ha kläderna i lådor utan tycker det är mera ordning och reda att ha dom på hyllor. Så nu får Mikko ta över hela nya skåpet och jag skall fixa och trixa skrubben till mitt revir. Jag började redan lite grann flytta hans saker till nya skåpet men då han är en riktig samlare så finns det en massa onödigt skit som jag vet att han inte behöver som jag sa att han får börja gå igenom småningom.

Jag tror en kvinna aldrig skulle få för stor Walking closet , inte jag i alla fall för skor , väskor , kläder  och smink är något som jag alltid tyckt om att shoppa. Nu är ju denna klädskrubb inte så stor men jag är en hejare på att ha ordning och reda så det kommer att blir riktigt fint bara den blir klar. 

 Hör att Michelle sitter och knapprar på sin data ännu medan dom andra gått och lagt sig , skall själv nu smyga mig i säng för att i morgon ta emot en härlig lördag med ...no plans!! Jo förresten en sak har jag inplanerat och det är att jag skall plantera gräs och tycker om det grova gräset , passar så bra som dekoration lite här och där då vi har så mycket vitt i inredningen.

 

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar