lördag 30 april 2016

Kidzen fick en vappen överraskning.

Då jag bestämmer mig för att göra något så vill jag att det händer direkt.Så  igår då jag skickat kidzen till skolan så blev det action i bruden.
Dom har flera gånger poenterat att dom skulle villa byta rum med varandra och jag har nog varit med på noterna ...men tänkte lite innerst inne att Michelle ändå skulle ha varit kvar i sitt eget rum och vi skulle ha möblerat och fixat lite om där...men hennes rum är mycket mindre så det skulle inte vara dum ide att hon tar det större.

Men innan Jaromir for till skolan så sa han .." jag skulle villa ha Michelles rum"...så jag tänkte nu skall dom verkligen få en valborgs överraskning.. så jag till och börja fixa,trixa ,flytta,möblera,byta deras garinder m.m...behövde inte flytta sängarna för dom har lika sängar....men hyllorna bytte jag.Men som sagt jobbar man effektivt så behöver en sådan process inte ta så lång tid + att jag fick alla knutar städade ordentligt ..bort med alla dammtussar som samlar sig över allt.

Så det blev två flugor i en smäll ...grundlig städning + skåpstädning då jag flyttade deras kläder till deras nuvarande skåp.Gick ju enkelt att flytta kläderna för om nån gillar ordning och reda i skåpen så är det jag....kan när som helst öppna mina skåp om nån vill se utan att skämmas .....annat är det med min herre i huset.
Jag bara säger "oh my God"....vet inte hur länge han har planerat att städa sin skrubb och ännu är där lika kaos... där är allt om varandra...skulle bli tokig att måste söka någo saker i den där röran!!!
Tänker ta ett foto i smyg medan han är till affären och lägga upp det här ...skall se hur han reagerar då han kikar in på min blogg för han läser den flitigt ;)

Men oberoende är skåpena städiga eller ostädiga så kommer nog vappen ändå.
Oberoende hur ni skall fira vappen idag så skall ni ha riktigt roligt ....om det sen är utan eller med bubblor eller utan eller med %.
Sköt om er  och var som folk  ....en typiskt mening som man själv har fått höra av sin egen morsa då man var ung och skulle ut och fira :)
Ni kanske undrade hur kidzen reagerade  då dom kom från skolan och såg att rummen var bytta....ni sulle sett glädjen och lyckan i deras ögon och jag fick världens bamsekram.
 
Ja hörni ..videokasetter kommer väl alla ihåg...fasen hur dom tar utrymmen i skåpen.
 
Kablaroch kaos inför byte av rum.
 
Mega Nallen har varit Angelicas och är ännu med  och fyller 22år och heter Bruno :)
 

Välkommen att kika in där min karl har sit revir...all in one..klädskåp,förråd,städskåp ..oh my god!!

Byte av rum process på gång....blir bra bara det blir färdigt!!
 


                          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar