måndag 10 oktober 2016

Ensam,tvåsam eller många!

Alla har vi våra favoriter hur vi vill resa ....en del vill resa ensam,en del vill  resa på tumis och en del vill resa tex att man skall vara många vuxna tillsammans eller många familjer tillsammans.
En del reagerar ganska ofta på då jag säger att  jag nu och då reser ensam utan min familj ...får ofta frågan "Vad säger Mikko om det"...Mikko säger "Trevlig resa"!!
Jag har rest så mycket innan Mikko kom in i mitt liv och vi är två vuxna individer som klarar av att bestämma när vi vill resa och vart.Jag har ju möjlighet att resa oftare då jag har varannan vecka ledigt ....man hinner nog ända till Usa om man vill på en ledig vecka.

Alla alternativ har sina för och nackdelar ...om man reser ensam har man ingen att dela minnena med men då gör och far du precis dit du vill ,fast shoppar hela dagen eller äter  just där du vill osv.Är man två så skall du direkt också ta hänsyn till vad den andra vill se och göra men sen har du också nån att dela minnena då du kommer hem.
Är man ett helt gäng/många familjer så kan  man säkert ha hur  kul som helst tillsammans men sen är där också många människor som man skall försök anpassa hela resan till,en del vill hit en del vill dit en del vill se något annat m.m
För mig passar  det  bäst att resa ensam,med Mikko eller min egen familj.

Vi skulle gärna resa mera tillammans  (på tumis) men ännu är kidzen för små så vi försöker planera resor så att dom kan komma med...sen har ju Mikko inte lika mycket ledigt som jag har och han vet hur mycket jag älskar och resa så han lägger nog inte käpp i hjulet.

Det är nog NU man skall leva livet och göra livet till en fest ...ser omkring mig hela tiden hur nära och kära,vänner och bekanta länmar detta jordeliv....så jag tänker nog inte vänta på att jag reser sen i framtiden ....nej för då kan det absolut vara för sent.


Ni som tycket om att resa ...hur gillar ni att resa....ensam,tvåsam eller många??









1 kommentar:

  1. Jag har inte rest så mycket solo egentligen, så att resa solo till Australien nu känns verkligen som en stor grej...! Jag har annars rest mest med familjen och vänner. Nån enstaka gång med dåvarande partner också.

    SvaraRadera