söndag 30 oktober 2016

Tårta och träd.

Här har det varit förberedande av Halloweenfesten till små spökena  allt från tidiga morgon.
Det skulle dukas,jag fixade den årliga Halloween tårtan,pyntade mitt årliga Halloween träd ...lyssnat på Halloween sången..tyvärr inte hunnit se igenom Halloween filmerna ( har hela samlingen av alla dom filmerna) ...men kan ju se dom fast nästa gång jag kommer på ledigt.Dom är nog en av mina favoritfilmer  på andra plats kommer en massa  bra thrillers som jag sett genom åren och sen skall jag inte glömma en av mina favoriter inom musik...tadaaa Grease !!

Nåja nu är det ju då Halloween som gäller och i år jobbade Mikko så jag och små spökena firade med tårta,skattjakt och hemlagade hamburgare och pomfritt.Slurp.
Har en massa ideer till alla härliga Halloween maträtter ....men tog den trygga hamburgarlinjen som allt som oftast ett säkert kort då man ordnar fest för barn.

Tårtan blev lyckad och god....använder alltid färdiga botten och mellan varje botten är det banan+hallonsylt och grädde....också något som är rätt så tryggt att använda då man bjuder barnen på tårta.
Har blivit en hit att fixa trevåningskakor här hemma...då vi ordnade Jaromirs kalas hemma så beställde han också en trevånings kaka och Michelles kalas firades på ett annat stället där vi inte hade kaka (skall skriva om deras  kalas här framöver).

Kvällen har varit just så lyckad som jag ville den skulle vara och vi har haft super roligt.Två av spökena blev och övernatta hos oss  och det tredje spöket for hem till sitt "spökslott".


          Så alla ni som idag har firat Halloween så hoppas ni hade lika roligt.

                                      HAPPY HALLOWEEN till er alla
                       från alla stora och små spöken härifrån Åbo.

Röd färg+ florsocker blir en bra massa att hälla över tårtan.






Happy Halloween...la en peruk på skelettet och snygg blev hon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar