fredag 28 oktober 2016

Passlig dag att förbereda!!

Det är mörkt,grått och trist väder....men inget att deppa över för det är på kommande en av den fest på året jag gillar mest...HALLOWEEN.
Här börjar "spökslottet " bli klart med en massa härligt pynt.Allt från egengjorda fladdermöss till härliga prylar köpta i Usa...och som pricken på i så lagade jag och Jaromir vår egen pumpa som vi placerade ute på balkongen med ett värmejus i...Michelle hade så fullt upp med att spela så ville inte laga nån pumpa.
Men inte lagar man många pumpor för dom kostar nog en hel del här...jag tog dom mindre och betalade ca 4 euro styck och sen en modell lite större kostade redan 6,95 så  jag provade inte ens väga dom större som jag gärna skulle ha velat ha.

Nåja nog nåjsat om prisen på pumporna.... vi har nu två fina pumpor som lyser  på balkongen så mysigt i höstmörknet....och i morron skall vi vara berädda och ta emot dom små spökena som är inbjudna hit till "spökslottet".... det kommer vara små tassande spöksteg som traskar runt här i slottet och skall söka sin skatt.

Planerad lite i fjol att jag/vi skulle ha velat fira Halloween hos min en kompis uppe i norra Sverige för dom brukar ordna ett Haloween evenemang där som jag/vi också skulle villa vara med om...men nu skall jag redan igen på måndag på jobb och hela planeringen blev under årets lopp lite på hälften.Mikko har inte ledigt och kidzen kan inte vara borta från skolan i och med att dom skall vara lediga i februari.

Nu blir det HALLOWEEN hemma och kul skall vi ha med små spökena.Nästa år skall jag försöka att vi hela familyn firar Halloween i Usa....älskar allt deras pyntande /dekorationer utomhus,alla härliga evenemang dom ordnar och alla härliga prylar dom har i affärern.
 Men nu skall ni få se hur häftigt vårt Halloweenpynt är.
 
 
 
Min nya häftiga godisskål som pratar då du tar godis :)
 
 
Prylar som skall till skatt jakten.
 
 
Lady Sceleton
 
Namsi..Brunbergskyssar
 
Loppisfyn..grön tarantella
 
Denna kökshanduk är från Usa
 
Mina egengjorda fladdermöss får  pryda ljuskvistarna....
 
och väggen.
 
Spindlar och spindelnät
 
Här skall vi fixa blodiga ljus.
 
 

...och snyggt blev det

 

 

 

 
Ups vad vi hittade..."gumman i lådan"
 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar