måndag 17 oktober 2016

Nu tickar klockan.

Idag är det dags att packa arbetsväskan för arbetet kallar.Skall denna vecka vara i Info på jobb så jag måste förbereda mig lite annorlunda denna gång jag skall iväg på jobb ...börjar nämligen med att jobba 2 nätter.Så det kräver att ställa om kroppen,för mig går det ju enkelt i och med att jag är ju en riktigt nattuggla och sen skall jag jobba 9 dagar. 
 
Förstås det är ju helt två olika saker att vara lediga och vaka eller att jobba och vaka..märker själv då jag jobbat natt att där runt fyra tiden på morron sidan börjar ögonen kännas väldigt trötta....men sen sen vet jag att det bara är ca 2 1/2 timme och så får jag krypa ner i sängen och sova hela dagen.


Skall fixa lasagne färdigt som kidzen beställde ,packa kassen,njuta av mina fina mysbelysningar ,försöka ta mig en liten tupplur innan det är dags att hoppa på bussen.Mikko jobbar kväll idag så han kan inte köra mig tillhamnen.

Nu en tid framöver kommer vi båda att jobba mycket ....men vad gör man inte för att få pengar till alla härliga resor vi får vara med om.
Härligt med team work....när jag jobbar mera så fixar Mikko sina turer efter det och då jag är hemma så kan han jobba mera ... vi försöker få det fixat på det viset att inte kidzen behöver vara så mycket ensamma.
Lön för mödan med att jobba hårt är att vi hela familjen  kan pysa i väg på våra familjesemestrar och njuta av att vi alla har tid att vara med varandra.

Ni som är på jobb skall ha en härlig arbetsvecka och ni som inte jobbar skall också ha en härlig vecka!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar