söndag 30 oktober 2016

I år blev det svart

Ni har nog redan märkt hur mycket jag gillar Halloween och att klä ut sig är ett måste för mig på våra Halloweenfester .Oberoende är det sen jag ock kidzen och deras kompisar eller ett större gäng som firar Halloween så är det för mig viktigt att noga planera min klädsel.

Brukar då halloween är över redan börja planera nästa års dress....googla runt ,spara bilder ,skissa,fundera vilka tyg som behövs...brukar oftast designa min egen klädsel och sy och fixa och trixa den.

Blommorna som jag har i håret hade jag också i fjol i håret ..dom var vita och så köpte jag spraymålning och målade dom svarta.I fjol var jag utklädd till en blodig brud i år valde jag svart tema och ville vara Lady in black.Hade själv jumper och kjol i spets ...sen köpte jag en bit spetstyg som jag sydde  fast i diademet och så hade jag en lång fin spetsslöja...och sen ville jag inte ha så mycket blodtema i år så jag la bara en tår som rann ner som blod.
Var nöjd med mitt dress val i år också.

Nu sitter jag redan och blickar framåt mot nästa Halloween och planerar lite smått redan vad jag kunde ha för tema....gillar ju såntdär magiskt skräcktema.

Har fixat och trixat med bilderna och valde tema svart/vitt ...tyckte det passade bra.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar