måndag 31 oktober 2016

Vet vad jag gör 2veckor framåt!!

Dagen med D har vi här igen....skall packa kassen och åka iväg på jobb.Det blir ett lite annorlundare arbetschema denna gång.
Börjar med att vara på hyttavdelningen och sen kör jag ännu ett info pass efter det så det betyder  2veckor jobb i ett sträck.

Det är ju just det här som  är så Super bra då det finns möjlighet att jobba extra och  man får sin lön för mödan....antingen tar jag ut det i pengar eller så tar jag ut det i lediga dagar...vilket dera passar mig.Tar gärna längre ledigt då vi gör våra resor ...men också pengar är bra så man får sina resor betalda.

För Mikko är det ju en lite tuffare period då jag är borta då  han skall få allt att klaffa....men tror nog  dom har det bra här och han är duktig på att ha sitt eget system.....vi båda är nöjda över detta beslut att jag jobbar ett pass extra.

Nästa gång jag kommer hem är jag 9 dagar hemma så jag hinner  nog bra njuta av min ledighet fast jag skulle sova två dagar i sträck.
Nu har dom ju ännu till lovat snö och kallare så det passar mig utmärkt att vara på jobb....ingen arbetsväg,bara kläderna på så är jag på jobb,maten serverad,då mina arbetstimmar är slut så har jag min ledighet ingen annan att ta ansvar för och skall hoppas jag kommer in på nätet och kan blogga.

Visst saknar man alltid sin familj och hemmet... men vi är så vana vid detta system  så det går nog bra.
För dom som har svårt att vara från sin familj skulle det nog bli jobbigt att vara en vecka på jobb och inte komma hem på kvällarna till sin familj...men för oss går det bra.

Nu gasar jag på  och dom här arbetspassen är snabbare över än man anar....blickar  redan framåt och ser palmerna svaja i horisonten.Inte många veckor kvar så får jag tacken för att jag jobbat lite mera!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar