onsdag 12 oktober 2016

Fullfart och fläkt

Så har den dagen varit idag...fullfart igen.
Men som sagt i morron börjar höstlovet och nu har jag allt uträttat så nu är det bara att göra vad vi vill.
Idag morse var det väckning kl fem på morgonen för jag körde Mikko på jobb därför för just nu har vi bara en bil och jag behövde bilen idag och det far ingen buss så tidigt att han skulle ha hunnit och söka sin buss som han skulle köra idag.
Vad gör man inte för sin käresta.

Så kom jag hem och så var det att vänta ett par timmar på att få följande team igång.Kidzen började idag samma tid så jag körde dom till skolan för sen skulle jag till Ikea idag...ljusen börjar ta slut och sen behöver jag batteri till ett par små batterislingor som lyser så mysigt om kvällarna.

Det fick bli en snabb make up i bilen för fick så förbannat brådis i morse så kidzen tänkte bli försenade...jag kan nog helt klart gå vart som helst utan make up....men tycker det känns fräscht och få lite färg på ögonen.

Före jag anlände till Ikea så for jag in på ett loppis och gjorde super fynd...tacka vet jag alla härliga loppisar ...hittade både till hemmet,massor med fint till Michelle och jag fick också ett par saker.Nöjd så tusan.

Väl framme i Ikea så skulle jag ju som sagt ha ljus och batteri....men denna gång kom det nog lite saker med som inte fanns på listan ....skall visa er foton sen då saken är ihop fixad vad det var som kom med hem....det fick bli en födelsedagspresant åt Mikko och sen får ju jag också del av gåvan för jag gillar den jätte mycket. ..smart eller hur.

Efter den hektiska förmiddagen tänkte jag att nu sätter jag mig ner och dricker te och kanelbulle i lugn och ro i Ikea innan jag kör hemåt  med den påföljden att J ringer och hade kommit hem från skolan och undrade var jag är...svarade  "jag är på Ikea" ....ja då hade han glömt nyckeln hemma i morse och inte slapp in.Som tur var så var Michelle i bussen på väg hem så han behövde inte vänta så länge....men inte kunde jag ju sen mera hitta lugnet i kroppen utan styrde kosan hem och började fixa mat.

Bykmaskinen har snurrat ...och sen har jag också hunnit på kvällen med det jag gillar ... inreda...hittade lite små fina prylar på loppis och Ikea.

Nu blir det tack och go natt ...kommer att somna skönt!!
Är som scouterna ...Alltid redo ..make up med i väskan ;)
 
 
 

 
 
 
Snabb make up i bilen :)
Neeej ...alltså vill inte ännu bli påmind om julen.
Älskar julrea, det lönas shoppa först efter julen...köpte nästan lika stjärnor  i fjol efter julen för ca 4 euro :)
Julkalendrar.
Höst!!
Butikerna har nya öppen hållnings tider..snar är dom väl dygnet runt öppna.
 

 

 
Min Ikea favorit...Super go kanelbulle!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar