söndag 16 oktober 2016

Nu är det bestämt ..jag flyttar!!

Jo ni läser rätt jag flyttar..klarar inte mera detta kalla väder så nu bestämde jag mig  jag  lämnar min sköna soffa.Nu är det inget dramatiskt över denna rubrik..jag flyttar bara från soffan till bastun inte desto längre.... har nämligen bastun varm!!

Sen har jag flyttat och skruvat ihop lite möbler i kidzens rum har igen fått ett ordentligt inredningsryck.Bestämde mig för att  fixa till rummen åt J och M...städa lådor och få bort en massa onödiga prylar.Möblerade lite om och köpte några nya saker dit..strövade på Ikea igår och hemmet har fått sig ett litet ansiktslyft.

Ja siddu på tal om bastu så skulle jag denna årstid kunna bo där dygnet runt...nu är det ännu bara höst och fryser så förbannat så ni kan ju gissa i vinter var mitt favoritrum är...jo bastun!!
Har alltid som sagt varit hård på att bada bastu (helst varje dag)...vintertid kan jag få ett ryck om jag är riktigt frusen dagstid så knäpper jag bastun på och kan sitta där och basta några timmar.
På stugan har vi ibland bastun på hela dagen ..då kan man komma och gå hur man vill och gå och kasta lite bad nu och då.

Att bada bastu olika tider på dygnet har sin charm...ibland kan det va skönt med bastu på morron ...eller som sagt om man är lite frusen så badar man fast på dagen.Att bada på kvälle är lite så där familje stämning och att bada på natten är nog min favorit tid.Allt är så lugnt och tyst...att få sitta på balkongen ´med ljusen tända eller i stugan på terassen med några lyktor som brinner ...oj det finns inte så mycke bättre....säger nattugglan jag!

Nu skall jag ännu flytta undan lite lådor i J´s rum sen är det klart....i morron skall jag innan jag far på jobb på kvällen gå igenom Michelles prylar. och reda upp dem.

Hoppas ni alla haft ett skönt veckoslut...i morron gott folk är det måndag!!
 
 
Billiga lampor i plast.
 
Älskar blommor..köper alltid på min ledighet en blombukett åt mig!
 
Sådan höstbukett köpte jag denna vecka

 
Städa och inreda i J´s rum...hyllan från vågrät...
 

....till lodrät!!
Placerade 3 skrivbord efter varandra i M´s rum...nu hoppas jag att får ha köksbordet fri från alla datorer,prylar m.m
 
 
Ikea fynd ..dom fick varsin skrivbordslampa...hade lite liknande i ungdomen :)
 
Bastudags.....
 
...med doft av sommar!!!!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar