söndag 2 oktober 2016

Hemlagad godis..titta vad det blev!!

Nu är det säkert nån som tänker att...sluta nu med Hama pärlor medan säkert nån annan gillar att jag visar vad kul man kan fixa med pärlorna.
Ni kan ju vara glad att det är en paus med alla reseinlägg...istället blir det många Hamapärlor inlägg.

Som sagt jag är mycket på datan och  googlar runt .. får så härliga tips och ideer.Har massor med sparat i mitt pynta och fixa och trixa arkiv.

Detta fixade vi nu på veckoslutet.Jaromir fixade två härliga blodsprängda stirrande ögon med lite självlysande hamapärlor i mitten och sen sa han att dom skall placeras inne på wc dörren ...så då man sitter på toan så har du två blodstinna ögon som stirrar rakt på dig.Dom är menade till Halloween men han ville att vi skulle lägga upp don redan.
Det är ju tur ifall man blir skrämd och tänker skita på sig så har man nära till toalettstolen då dom är placerade inne på wc.

Själv fixade jag godis....engelsk lakris.Vad som är bra med dessa godisar är att dom inte är ätbara så man springer inte  och plockar i godisskålen.Men lovar att dom är en fröjd för ögat.

Skall laga lite flera så kan kidzen ha om dom vill leka tex godisbutik.
Man kan ju också laga dessa godisar som gåva...köpa fast på Ikea små mysiga glasburkar som du fyller upp med " engelsk lakris".Ni som gillar att pyssla här har ni julklapps ide´ passar både åt vuxna och barn ,inte riktigt små barn för dom äter säkert upp dom.

Till näst skall jag köpa vita Hamapärlor ... skall sakta men säkert börja förbereda lite julpynt ....men först tar vi Halloween!!
Dom ljusa pärlorna runt "pupillen" är självlysande pärlor.
 
Stirrande ögon..fixade av J
 
Engelsk lakrits
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar