tisdag 11 oktober 2016

Hemma i vardagen.

Så var arbetssveckan över  och nu är jag hemma igen men man kan nog nästan säga att arbetet fortsätter här hemma också.

Kom bara innanför dörren igår så var det läxor...det är ibland jätte svårt för Mikko och hjälpa då han är helfinsk och kidzen går i svensk skola.Men igår var nog min hjärna helt out of control...så det blev nog inte så mycket jag kunde bidra med...men försökte mitt bästa.

Så var det tidig väckning idag för att fixa kidzen färdig för skolan och så lovade jag att jag köra dom (de  åker i vanliga fall buss)....sen via Prisma och handla och då jag var på väg hem så ringde flickan och sa att hon hade glömt gymnastik kläderna.
Så det var att åka hem,söka kassen och föra den tillbaka till skolan..puh!!

Sen var det en lapp hemma på anslagstavlan att M skall på kalas idag ...nå då blev det brådis att åka iväg och köpa en presant .

Sen då hon kommer hem från skolan så hinner jag hastigt få mat åt dom och sen skall hon redan kl 16 vara på kalas.Som tur är så är inte alla mina dagar så här hektiska...men säkert är det många föräldrar som har det så här varje dag + att dom skall hinna jobba också.

Jag är nog jätte glad att jag har en hel ledig vecka och då som sagt brukar jag få min egen tid...en sak som jag nog verkligen saknar på min lediga vecka är dom långa härliga sovmornarna.Är en riktigt sjusovare och då menar jag att jag älskar att vara vaken sent men sover hellre jätte länge.
Nå nog kommer det sådana mornar ännu som jag får ligga och slappa i sängen hur länge jag vill.

Det är just sånhärna dagar jag vill ha  "mammasemester"  som jag brukar kalla det....då jag flyr vardagen och bara har min EGEN tid ...sover precis hur länge jag vill,äter precis när jag vill osv, har inget ansvar för någon annan än bara mig själv.Sådana semestrar behövs ibland då man har barn.Jag njuter fullt ut då jag får nu och ta en sådan semester.

Tror att Mikko är mera den som vill resa med sällskap för det var nu då jag inte fick flyga och han hade sin alterneringsledigt så föreslog jag åt honom att ta en "pappasemester " men han ville att vi skulle ha åkt tillsammans til Usa.Nu försöker jag övertala honom med till Las Vegas....men vet inte om han kan ta ledigt.

Torsdag och fredag är det höstlov så nu skall jag se vad vi skall hitta på att göra med kidzen...Mikko jobbar.Skulle vara sugen att gå på bio med dom,kanske pyssla,sen skall vi också bara lata oss och ät gott.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar