måndag 14 november 2016

Älskar jul...snart är jag mitt i smeten!!

Ni har säkert börja märka här på bloggen att det börjar bubbla resfeber i min kropp.
Då jag bokade resan i början på året så tänkte jag ju inte på att hela Las Vegas kommer att vara överöst med julpynt nu då jag/vi åker dit.

Oj det skall bli så super härligt för mig som älskar julpynt att få suga i sig av alla miljontals blinkande lampor som kommer att lysa upp både kropp och själ.Kommer så super passligt denna resa.Det är nog med sådana här super härliga äventyr och  resor man klara dom lite sämre dagarna som finns i ens liv (tur så är dom rätt så få) och det är nog sådana här resor som är lön för mödan dom man kör två arbets pass efter varann.

I fjol fick vi se en massa härliga julpynt på Allure of the Seas,Bahamas,St Thomas och St Marteen.....nu skall vi i år se vad Viva Las vegas bjuder på.
Googlade en del bilder och det ser precis ut så som jag vill ha det...en massa mäktiga fina julprynader och framför allt ALLA dom blinkande lamporna.
Lovar att då jag kommer hem så kommer jag nog lysa som en lysmask.

Sen skall jag faktiskt njuta av att julshoppa i Vegas.....där finns ju en hel del av mina favorit affärer.

Efter många arbetstimmar,svett och tårar under det gångna året...så belönar jag mig själv med denna super resa..pricken på i  blir konser med JLo ..samma som jag såg i början på året i Vegas. Tackar mig själv och vet att jag är värd denna resa!!!
Nästa år river jag i med nya arbetstag och en massa härliga saker inplanerade i kalendern!

Lägger in lite googlade bilder på Vegas i juleskrud....tänk snart står jag/vi där mitt i smeten!!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar