tisdag 1 november 2016

Nu skiter vi i "flingorna".







Som sagt så är jag ABSOLUT ingen fan av vinter....alltså hatar vintern rent utsagt!!
Det blir ju förstås ljust då snön täcker marken men det är nog allt det...vill inte ha vinter.

Det är alltid lika då jag börjar se hur termometern börjar närma sig noll sträcket och man vet att den går lägre och lägre och att det tar ett antal månader tills man möjligtvis får se +20 på metaren.
Jag blir så förbannat deppad över detta väder då jag är tvungen att bo i detta kalla klimat mot min vilja...vill fly!!
Jag vill vara HÄR!!!!

Såg faktiskt dom första snöflingorna dala ner idag då jag gick ute på deck...usch och fy...men som sagt nu skiter vi i  flingorna och nu njuter vi alla som saknar solen och värmen av dessa fantastiska foton.
Fick lov av min Fb kompis P.W  att publicera dessa fantastiska foton...han njuter för tillfället i Jambiani beach,Zanzibar,Tanzania
Alltså kolla vilket paradis....oj oj oj om man ändå vore där just nu.

Kommer verkligen att lägga till denna plats på min Bucketlist och hoppas jag någon gång också kan resa dit.Skall suga lite tips och ideer av min bekant då han kommit hem från sin resa.Det är så super roligt då folk delar med sig av sina härliga upplevelser och vi andra som gillar att resa får en massa nya tips och ideer.

Skulle kunna tänka mig  en sådan resa som Zanzibar kombinerat med Mauritzius eller Seychellerna....kommer tamme fasen att göra det nångång...när denna drömresa blir av kan jag inte ens själv ännu veta men det är ju så roligt och drömma och planera och på detta vis klarar jag mig igen en gång igenom en lång mörk höst och vinter.
Att drömma mig bort!!!

P.W du skall ha en super bra resa och njut precis av allt...för du vet vilket klimat som väntar dig då du kommer tillbaka till Finland.Du får gärna ta med dig sol och värme då du kommer tillbaka som du kan dela åt mig som hatar vintern.
Tack för att jag fick dela dina foton här på bloggen.


2 kommentarer:

  1. Jag var på Zanzibar i julas och ja, jag kan varmt rekommendera det. Varmt var det också, för övrigt. :)

    SvaraRadera
  2. Fantastiska bilder! Riktig fin vinter kan vara ok tycker jag, men just nu är det hemskt: mörkt, blött och snöblandat regn på tvären. Så otrevligt det kan bli!

    SvaraRadera