tisdag 8 november 2016

Nu yrar det i mitt hjärnkontor!!

Allt som oftast så skriver jag om att jag är en riktigt livsnjutare och är nöjd med vad livet ger mig.
Men ni skall också veta att jag har också dåliga dagar så som alla andra där tankar snurrar i mitt hjärnkontor och man funderar hur man skall hitta en lösning på alla saker som packar ihop sig i min lilla fjuttiga hjärna.

Det har varit lite liv och rörelse denna vecka i min hjärna och kropp...en massa tankar och funderingar som snurrar fram och tillbaka.

Då jag kom på jobb så visste jag att jag kör ett två veckors arbetspass....och nu efter en vecka så märker man nog att man börjar saknar dom där hemma jätte mycket.Sen under veckan har jag byt arbetsplats i flykten från hytt sidan till info och det kräver också att min hjärna tankar in två olika arbetsuppgifter.

Inte nog med detta så ser man överallt på tidningssidorna och facebook m.m om den så otroligt tragiska olyckan på Kimitoön som gör att tankarna snurrar ännu mera...och man tänker det skulle ju ha kunna vara mitt barn som var med där.Så den olyckan har nog satt spår i min kropp och hjärna och man har haft svårt att koncentrera sig på allt som händer omkring.

Sen har jag fått en massa spydiga komentarer via telefon här under min arbetsvecka som inte gjort saken bättre och tankarna snurrar ännu mera.Personen i fråga har själv gjort helt fel....men det är ju super lätt att med en massa skit trycka ner den andra.Kan bara säga ni alla som nångång gjort fel stå för det själv och tryck inte ner oskyldiga i skiten för att ni inte kan erkänna era fel!!!

Inte nog med det....så fick jag ett samtal av min pappas granne som igen en gång måste gå in och hjälpa min pappa som hade glömt spisplattan på och huset var fullt med rök och brandalarmen tjöt på fullt och där sitter farsgubbe och inte reagerar på tjutet från alarmen och röken.
Det var ju ett par år sedan som hans hus (köket) brann och hela resten av huset blev rökskadat och fast i några minuter att han skulle blivit inne.....nu tänkte det hända igen.Vi skaffade en spis med timer så den stängs av men tyvärr verkade det inte vara en lyckad lösning för min pappa.Så nu är vi illa tvungna att göra så att han inte mera kan kocka och laga mat själv.Han är en fara för sig själv.Så nu när jag kommer på ledigt nästa vecka så måste vi börja utreda nån lösning på min pappas boende.

Sen har man ju sina barn som man funderar på och deras vardag...läxor,hobbyn,skolvägen då dom rör sig ensamma i trafiken då det är mörkt och halt m.m....och är orolig att något skall hända.

Så här snurrar det nog på högvarv i mitt lilla hjärnkontor.Detta är egentligen inget  jämfört med dom som sörjer sina nära och kära som gott bort.....men nog tar det på  då allt hopar sig och man skall hitta en lösning till "tusen " saker.

Så nu hoppas jag att jag får alla knutar upprädda på den röda tråden.
En människa klara otroligt många situationer men nångång blir det bara för mycket och då måste man tänka på sig själv att det inte slutar illa.
Nu hade jag tur att jag har en resa inbokad och  får åka iväg och ge tid åt mig själv efter allt detta kaos och pricken på i .....jag får min kära man Mikko
med och min äldsta dotter (kanske)....börjar känna det pirriga resebubblet i kroppen och måste nog mitt i allt kaos säga Viva Las Vegas!!!


Han ställer upp i vått och torrt och är min högra axel, sköter hemmet,vardagen ,kidzen då jag jobbar .... han är verkligen värd denna resa.
Så det är hans  farsdagspresant av barnen och mig...Mikko du är vår Superman!!!
I något skede skall nog denna  röda tråd vara utan knutar .
Sitter och skrapar mig lite smått i huvudet!!
Visst blir man på dåligt humör...men tur så går det snabbt om.
Olyckan snurrar mycket i mina tankar.


Vi älskar vår egen superman MIKKO.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar