tisdag 22 november 2016

Tomma paket.

Ljushuvudet jag har så många härliga projekt på gång här hemma så undrar hur jag skall hinna på jobb på torsdag.
Det blir bara mysigare och mysigare här hemma och juligare och juligare.Därför är det som sagt så roligt och börja i go tid så man verkligen hinner njuta av allt.

Nu då jag pyser på jobb på torsdag så blir jag borta hemifrån lite på två veckor (jobb och resa) så när jag kommer hem skall jag verkligen inte göra något före julen bara sitta och njuta.
Samma dag som jag kommer hem  från resan skall jag operera mitt andra ben (åderbrock) så då har jag verkligen tid att njuta av julstämning då jag måste vara sjukledig.

Många undrar kanske hur det börjar kännas inför resa....om jag säger så här....jag börjar verkligen LÄNGTA men jag hör till den gruppen som absolut inte stressar och packar många veckor före resan.
Kryssar av lite vart efter vad som jag har på min " to do list" ...men packa gör jag samma dag då jag åker på jobb.
Denna gång kommer vi prova en ny grej....vi har bara checkat in för handbagage....jo ni läste rätt....vi kommer att bara resa med handbagaget ca8-10 kg...så man har lätt att packa denna gång och sen är det ju så mycket enklare då man kommer fram...då behöver man inte stå och vänta på sitt incheckade bagage utan bara lugnt styra nosen mot hotellet .
Brukar vara den som packar för mycket onödigt med så nu skall det bli intressant då det inte ryms mycket med...men det finns allt viktigt att skaffa i Vegas om det behövs.

Pratade med en bekant som sa att dom ofta reser bara med handbagaget och man lär sig efterhand att packa rätt.Som sagt jag har rest mycket men som jag nämnde så har jag det felet att jag packar för mycket onödigt (oftast i klädväg och för många skor).

På hemvägen kommer jag checka in en resväska...vet av erfarenhet att jag är skit duktig att fylla upp mina bagage till bristningsgränsen...får nästan hoppa på dom för att få dom fast!!Finns så mycket härligt att shoppa i Usa.
Ni börjar som sagt säkert känna lite Usa vibbar här på bloggen....kommer ni ihåg vad jag brukar rekomendera.....tror ni som läst länge min blogg vet svaret!!
Alltså ni läsare som faktiskt  är så urled på mina USA resor....glöm bloggen några veckor framåt..lovar det blir mycket Las Vegas snart.Men ni som igen vill följa med ut och resa så lovar jag ni inte blir besvikna .....det kommer och bli mycket foton från mitt/vårt äventyr här på bloggen.

Innan jag slutar detta inlägg så visar jag ett par foton vad jag fixat och trixat till balkongen... allt från toma tacopaket till mjölkburkar blir till fina prydnadspaket som jag skall pynta balkongen med.Roligt att paketera tomma paket!!!


Har sparat allt från mjölburkar till wc pappersrullar..

...och nu har jag fullt upp att paketera paket som
skall pryda balkongen...billigt och bra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar