lördag 12 november 2016

Solnedgång och planering.

Har varit en massa fina vinterfoton på Fb nu då det hade kommit massor med snö.Men själv visar jag upp en vacker solnedgång som jag just fotade ute på deck.

Jag säger alltid ...denna syn blir öga aldrigt trött på .

Ja gott folk...nu är det bara 2 dagar kvar efter denna och sen är det hem kära hem.
Nu börjar jag längta för har här under två veckor innan jag somnat haft som go natt terapi att googla jul,julpynt,julpyssel m.m......och nu vill jag hem och börja pynta.

Oj vad härligt och få plocka fram alla mina nya julpynt som jag inhandlade i fjol på julrea och sen har jag smidit små planer på lite smått och gott som jag skall köpa hem fån Ikea och laga vårt sovrum så julmysigt...oj va jag kommer att sova gott i vår lilla "tomteverkstad" !!!

Ser redan allt framför mig hur jag i år vill inreda och ännu kommer jag säkert och och hitta mycket tips på nätet innan jag har allt klart inför julen ....och som sagt vänta bara då denna julpyntare slipper till Las Vegas under julmånaden så får se hur många bagage extra jag måste checka in enbart för julpynt.

Sen älskar jag ju mina julstjärnor med lampor i ..har en HEL del av dom ...jo kan faktiskt säga att jag har många....får se hur många av dom jag hänger upp i år och sen har jag också sådana som skall stå på bordet....skulle vara sugen också på stora silverstjärnor .Får se kanske det bara blir vita.

Lovar det kommer nog foton sen då allt börjar vara under kontroll.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar