torsdag 3 november 2016

Lyx på arbetsveckan.

Nu skall jag visa hur man också kan fördriva sin lediga tid ombord på sin arbetsplats.
Jag är  som sagt en livsnjutare till 100% och tar vara på alla möjligheter som jag får lyxa till min vardag och njuter fullt ut.

Som sagt dom timmar vi jobbar så är det intensivt arbete men då vi är lediga så försöker jag ta vara på tiden som jag har för mig själv här ombord för då jag kommer hem på sk ledig vecka så är där en massa att göra i och med att jag ännu har kidzen relativt små och  med en massa måsten.Skulle jag inte  ha barnen små så skulle jag ha hur mycket egen tid som helst i och med att jag är ledig en hel vecka....nå den tiden kommer nog snart.
Men  nu har jag som sagt möjlighet att ha MIN egna tid då jag är på jobb och då unnar jag mig ibland att gå och äta gott i nån av dom fina matrestaurangerna eller bara surffa runt på nätet eller blogga (om näte fungerar) och så brukar jag älska att gå upp till SPA och njuta med att basta och bubbla.

Det är som balsam för både kropp och själ....rekomenderar varmt om ni kommer på en kryssning...boka tid i SPA och gå dit och njuta av bubbelpoolerna och bastun och den härliga isgrottan.
Sen finns det våra duktiga kosmetologer som gör superbra vård...kom och koppla av det gör gott i detta höstmörker.
Brukar ofta berätta hur fint det är i SPA på våren och sommare då du kan sitta och titta ut på dom superfina solnegångarna...eller om du kommer en solig sommardag och ser det vackra blåglimmande havet.
På hösten blir det så fort mörkt så då ser man inte skärgården då man kommer och besöker Spa på kvällen ....men det är ändå så skön avkoppling.
Här kommer en bildserie hur jag avslutade att sommaren och mitt sommarjobb på Spa avdelningen ...njöt av ansiktsmask,isgrotta,bastu och vackra vyer och bubbelpool....kan inget mera säga att min arbetsplats är full av lyx i vardagen...tänk att jag kan mitt i veckan sitta och njuta av detta.

Detta inlägg är inte i samarbete med Viking Line utan jag vill själv bara berätta om det superfina Spa vi har ombord..titta och njut!!!
Här kan man tala om levande tavla...här skulle jag kunna sitta dygnet runt och se ut på skärgården




Svalkar mig i isgrottan!!


Forneldarnas kväll ..ni ser en liten brasa på stranden..mysigt!!

Min favorit bastu med stort fönster och varierande vyer :)

Bubbel bubbel bubbel

Isvatten och jordgubbar..slurp!


Min favorit bastu med stort fönster som man kan sitta och titta ut

Dags för ansiktsmask.
Ny bastad och mår som en prinsessa....kan man ha det bättre..nej det kan man inte!!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar