fredag 25 november 2016

Färdig för fredag!!

Igår då jag kom på jobb så började jag med natt jobb och idag har jag ännu en nattur.
Yess har sovit så otroligt gott hela dagen och nu är jag redo att ta emot fredags kvällen/natten med allt från små snälla tomtenissar till dom högljudda julbockarna.

Ja det kan bli en lite fartfylld natt då det är lillajuls firaren igång.Men det går nog bra..och det är roligt med lite fart på natten för annars finns det risk att man faller från stolen och somnar under disken.
Nej det tror jag inte jag behöver oroa mig för för jag är ju en nattuggla och trivs med att vara vaken på nätterna.Gårdagen gick hur bra som helst...runt fyra på morron sidan kommer en liten påminnelse att det skulle vara skönt att sova men det brukar gå hastigt om.

Det är ju så super skönt då man slutar halv sju på morgonen,äter en härlig frukost och sen kryper ner i sängen och vet att man får sova hela dagen.

Ni som har arbetsveckan över ha det bra ,ni som skall och fira lilla jul ha det bra ,ni som kommer ut på kryssning med Grace ikväll kom och säg Hej till Infon där jag finns och alla andra som kanske inte har något inplanerat ni skall också ha det bra.

Trevlig fredag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar