onsdag 23 november 2016

En sväng utåkande.

Det blev att åka en sväng ut till Dalsbruk (Kimitoön) .Mikko skulle söka sin paketbil som varit hos farsgubben  och sen  byta  till vinterdäck på den.
Jag skulle uträtta lite ärenden åt farsgubben  men tyvärr hann jag inte träffa honom idag för han skulle till klubben.Han går där en gång i veckan och verkar trivas toppen.

Visst blir tiden lång för honom då han inte kan röra på sig som förr och där sitter han sen ensam dag efter dag och i och med att vi bor i Åbo så kan jag/vi inte varje dag köra dit och hälsa på .

Sen fick jag krama om vår Majsa kissa som nu för tillfället bor med pappa så att han har lite sällskap och någon att pyssla om.Majsa trivs ute på landet då hon får komma och gå hur hon vill.Här i Åbo kom det ju lapp direkt i vår trappuppgång då vi flyttade hit att kattor inte får springa lösa.
Så för Majsa som har alltid varit ute katt så var det jätte svårt att ha henne och hållas inne ...så direkt om vi glömde vädringsluckan öppen så smet hon ut och njöt att få ströva omkring i skogen.
Men visst saknar jag henne jätte mycket ...men för tillfället har vi det så här.

Jag körde hem tidigare än Mikko så att jag skulle vara hemma då kidzen kom från skolan....så det är nog många trådar man skall hålla rätt på och hinna vara överallt.Men är nog jäkligt glad att jag har ett jobb som ger mig mina lediga veckor så att jag också får min egen tid som jag behöver...brukar ibland tänka tillbaka då jag bara hade mina två dagar i veckan ledig och dom gick till att fixa hushållet i skick. Näj fan nog har jag det bra nu måst jag säg!!!

Härifrån är jag hemma men bott länge i Åbo .






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar