onsdag 15 januari 2020

Har drömt att få bo på detta.

 I detta inlägg blir det lite om hotellet jag bor på . Som jag skrev så har jag länge tittat på detta hotell men alltid i slutändan valt något annat. Tvekade lite denna gång mellan Hotel Almond business & Spa och det här men så råkade jag läsa på komentarer av dom som bott på detta hotell att dom just öppnat en ny Spa avdelning här och då var det klar ...på detta hotell vill jag bo.. har så länge haft det på min bucketlist. 

Har massor med hotell jag vill prova bo på men ett som jag läge funderat på är Mariott i Sopot.





Gillar att bo på hotell med Spa avdelning...härligt och basta , nuta i jaccuzin och sen krypa ner i hotell sängen. Skulle absolut kunna sova här flera nätter ännu och efter att jag var på Spa avdelningen idag så säger jag bara wow. Det var sprillans nytt ...öppnat i mitten av december.
 

Nu blev valet alltså  Radisson Hotel & Suites som ni hittar riktigt brevid Hotel PURO. Gillar PURO ( rummena helt  i min stil ) men där finns inte möjlighet att simma och basta.




Men Radisson klättrar nog högt upp på min hotell lista här i Gdansk . När Mikko får möjlighet att ta ledigt från jobbet så skall jag absolut ta han med och bo på detta hotell...han kommer älska Spa avdelningen. Kommer ett skilt inlägg om Spa.





Första känslan då jag stiger in genom dörren till detta hotell...modernt , rent,  fräscht och blev super bra mottagen i infodisken. Jätte trevlig personal.




Känslan då jag öppnar dörren till rummet på 4:e våningen...modernt , stiligt , rent , rymligt , härlig säng....helt min stil. Hade mitt rum mot innergården ( inte mot floden) och där höll dom på och gräva för dom skall bygga där så inte den finaste utsikten . Men det blir nog bra bara det blir klar.




Känslan då jag såg in i badrummet... rent och snyggt , men rätt så mörka färger. Är själv van med rätt så ljusa färger i badrum. Men jag jag blev snabbt van med dessa färger.








Nu kan jag inte säga något om detta hotells frukost eftersom jag inte åt frukost här , sov rätt länge så jag  gick till Forum och tog mig lunch där . Denna lapp hängde jag på dörren för jag ville relaksu i morse. 


Då man gick till Spa avdelningen så hade dom en ny frisersalong där plus att dom också har en massa behandlingar på Spa avdelningen. Skulle gärna tagit ansiktsvård men då tiden inte räcker till.

Detta hotellet är 4 stjärning och värt dessa stjärnor plus värt priset. Därför är det också en fördel att boka hotell sent för jag väljer alltid summan som det står ..inte återbetalningsbar och då är det bra att boka sent att man verkligen vet att man är på väg att fara på resa. Om man bokar långt i förväg så kan det bli förhinder och då får man inte summan tillbaka om man väljer denna. Men det finns att välja också att man kan avboka  då man bokar olika hotel.

Jag bokar alla mina hotell via Booking och är Genius medlem och är redan på nivå 2 som betyder att jag kan få ganska bra rabatter  på många hotell....så inte är det så dumt att resa mycket. Skulle gärna också samarbeta med något hotell då jag tycker så mycket om att resa , fota och skriva .

I alla fall var jag super nöjd med detta hotell och nästa gång skall jag smaka på deras frukost. Så om någon vill ha ett rent , fräscht och modernt hotell nära gamla stan så blir ni inte besvikna på Radisson....dom håller sin klass och stil.

Ligger här i sängen och tänker att nog tusan har jag fått bo på fina hotell omkring här i världen men nog har jag i mina dagar också bott på hostel tex i Australien där det fanns 10 sängplatser och  killar och tjejer delade  rum och gemensam toalett i gången. Nej tack inte mera sådant boende för mig.

Har jag möjlighet att bo på fina hotell så får nog hostels vara ett minne blott. ..men roliga minnen.





 Detta inlägg är inte sammarbet med Radisson Hotel & Suites.





















 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar