fredag 24 januari 2020

Läsa , äta , tv , resa ...osv




Alltså jag borde sova NU ....men har börjat läsa en bra bok och kan inte sluta. Detta är nackdelen att läsa böcker på jobb ...lever mig så in i boken så hinner inte se vad klockan är och plötsligt märker jag att ups...får sova ca 4 timmar och så ringer 
 klockan 05.25.




Jag är en stor älskare av thriller ...läser mest sådana böcker , likaså tycker jag mycket om att se på thrillers om jag får välja vilken film som skall ses och då jag är i Usa så  ser jag ofta på ID  ( Investigation Discovery)  där dom utreder en massa kriminalfall. 
Det skulle säkert vara ett intressant men tufft och tugnt yrke att reda ut olika kriminalfall...oj oj det skulle finnas en massa olika yrken som skulle vara roliga att prova på.

Nu börjar jag ju vara i den ålder att kanske det inte mera blir aktuellt att skola om mig men nog finns det  ännu saker som jag skall hinna med har jag bestämt.
Plus att resa kommer jag aldrig att sluta , så länge min kropp orkar med att flyga och fara runt världen så länge kommer jag gasa på.

Förstås att resa längre bort kräver ju mycket ledig tid och också pengar men har sagt att jag gärna ännu en gång vill besöka Australien...det är så otroligt länge sedan jag var där. Hoppas sen då Mikko och jag har möjlighet att resa på två man att vi har chans att åka tillbaka dit och se oss runt...helst vara där ca 1 månad och bila runt.



Skall lägga in några Lotto rader nu då det är lite större summa och hoppas på ett extra klirr i kassan...det behövs ju inte mera än en ända rätt rad och vips så skulle man kunna resa på heltid.....men chansen är så minimal att det blir nog att fortsätta jobba och på detta vis få ihop respengar . Men man får alltid drömma.





Nu är det färdigt läst , färdigt bloggat , färdigt sett på tv och magen mätt ( var och åt till Frank´s men min arbetskompis).

God natt allesammans




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar