fredag 10 januari 2020

Det går trögt

Tillbaka till bloggen och vardagen...trött så fasiken. Jag borde inte vara trött efter en tre veckors härlig semester men joo ...jag är faktiskt skit trött. Går runt som en zombie här  på jobb och försöker göra mitt bästa.



Kroppen är i chock efter att fått vila 12 timmar och nu blir det runt 3 timmars nattsömn och några timmar på dagen ....ups...går verkligen på lågvarv. 

Resemässan blir inställd....vi var i valet och kvalet om vi skulle åka men nu behöver jag inte fundera för Jaromir har skoldag (Öppet hus) lördagen den 18.1 så vi skall dit istället.

Men får nog resor fixade utan resemässa, tänkte bara att det skulle kanske kunnat vara en kul grej.


Resor har jag redan tryckt in i kalendern och likaså stugveckoslut ...men hoppar  redan till april och börjar småningom  förbereda påskens äventyr. Trodde jag skulle jobba men då jag börjar kolla kalendern så är jag ledig och då blir det ett sk lång ledigt veckoslut åt oss alla som vi kan hitta på något kul.

Hittar jag inte på något extra till påsken så åker vi förstås till stugan om den råkar vara ledig. Ännu har jag inte bokat den åt oss för jag smider lite andra planer...men påsken är en fin årstid och vara på en skidort. Råkar vädret ännu till vara soligt så är det super att chilla i backarna och då borde mitt knä vara redo att testa åka slalom i dom minsta och lättaste backarna.

Igen ett bevis på hur snabbt tiden går går ...om tre månader så är det 1 år sedan jag föll i hissliften  i Himos och fick min knäskada...kan ni förstå ett helt år. Känns ibland som det skulle varit igår. Jag som tyckte att jag skulle få vänta evigheter på att få ta på mig skidorna igen och snart är det dags...yess!!

 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar