torsdag 18 februari 2021

Öppen spis i sovrummet

I morse var det lite kall om nosen då man steg utanför dörren , det visade hos oss -18,5. Så jag bestämde då jag kört kidzen till skola att jag hoppar tillbaka i sängen då jag kommer hem och så gjorde jag.

Hade inget speciellt idag så bestämde mig för att bli hela förmiddagen i sängen och se på film , visst tusan är det roligt ibland att kunna göra vad man vill när man vill. Blev så trött då jag så på film så jag somnade en stund på nytt. Efter det blev jag ännu en stund och mysa i sängen , la från youtube på video med eld från en öppen spis och det var hur härligt som helst att ligga i sängen och höra hur det knastrade från min moderna "öppna spis" (tv:n).



Har inrett sovrummet så att jag/vi får lite hotell känsla och har lyckats bra för vi trivs toppen med att krypa ner i den sköna sängen  och se på film. Ibland skulle det vara roligt med ett lite större sovrum  och sk lite luftigare känsla men ändå har vi stort sovrum mot vad dom är i dagens höghus som byggs.

Men sen om man jämför sovrum  som jag sett i Usa sk Masterbedroom så är vårt jätte litet jämfört med dom.Minns en gång då min kompis visade mig runt i ett hus i Californien och i Masterbedroom  fanns det öppenspis , jätte stort eget badrum och en mega walkin closet. Då  var jag nog lite mållös och fick inte fram något annat ord än ...wow.

Men fördelen att bo mindre är att det är mindre att städa men i Usa är det så vanligt att ha städerskor. Visst drömmer jag ännu om att ha städerska hemma men nu då jag själv är hemma så har jag tid att själv städa.

Tror att jag en stund skall njuta av eld i "öppna spisen" i morron efter jag kört kidzen. Nästa vecka blir det ingen fejk eld utan då får vi elda på riktigt då vi är i stugan.

Vet ni vad i morron är det fredag ( igen) och nästa vecka sportlov som betyder att vi alla får sova länge. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar