söndag 7 februari 2021

Förbereder ett projekt

Veckoslutet kom och for men äntligen har vi ett fint klädskåp uppmonterat i sovrummet , bra jobbat team Lissu&Mikko ..we made it!! Nu sitter nattugglan  och ugglar fast jag borde stänga ögonen, har för tusan tidig väckning skall till tandläkare direkt på måndag morgonen. Ingen riktigt jeeee upplevelse men skönt att jag verkligen frivilligt vågar mig dit nuförtiden. Förr var det nog med långa kliv jag for och ibland tom avbokade jag tiden för min förbannade tandläkar skräck. Men nu går jag faktiskt gärna dit och får mina tänder i skick och rädslan finns inte mer. Det är som sagt ingen rolig plats att besöka men jag känner mig helt okej att nuförtiden ha en tid inbokad. Skulle inte ens komma på tanken mera att avboka.

 Sen skall jag äntligen denna vecka prova en sak som jag sen ungdomen haft lust att göra men det har har aldrig blivit av , aldrig haft motivation eller så har tidpunkten varit fel men nu känns det rätt tidpunkt. Man behöver tid att göra detta för jag skulle inte klara av att jobba den takt vi gör på båten och sen köra detta program....nämligen ...jag skall ta en 5 dagars fastekur. Passar perfekt nu då jag är permitterad och kan vara hemma och mixtra med dessa drycker som jag skall dricka 5 dagar. Ser verkligen framemot det.


 

Under tiden jag har varit permitterad så har jag ätit mängder med sk "skit mat"  och den känns verkligen både invändigt och utvändigt. Pösigt, gungigt , uppsvälld osv osv , nu skalljag inte göra detta  något bantnings syfte men känner för att nu vill jag ha ut allt onödigt från kroppen och sen kanske få en kick att hitta lite hälsosammare vanor.

 

Men först skall jag ta mig  genom denna  5 dagars och sen efter det ser jag hur jag mår och hur jag vill fortsätta.Så på måndag och tisdag skall jag låta kroppen vänja sig för detta 5 dagars faste program , det blir att dricka mycket vatten och äta lätt och försöka få ut det som skall ut , där rekomenderade dom att jag skall dricka vatten med torkade plommon. Så får se hur många timmar jag spenderar på byttan efter det. Där står i instruktionenra att man sk borde skölja tarmen men det skall jag ännu kolla upp lite närmare.




Så efter det skall jag vara redo för att rensa ut allt skit från kroppen med att dricka olika drycker i 5 dagar efter det skall man sen igen mjuklanda och inte tro att man kan börja äta normal mat direkt utan övergå lätt till fast föda.

Har någon erfarenhet av att fasta så skriv gärna och berätta , hur gick det , klarade ni hela fastekuren, hur mådde man efter det  osv.

Kommer att göra ett skillt inlägg om hur mitt fastande gick  för detta skall jag fasen klara , annat är det om jag börjar känna mig sjuk så bryter jag kuren för inte tänker jag ta livet av mig själv om det inte känns bra.

Ser verkligen framemot detta projekt som jag ger mig in i och sen får vi se vad jag tyckte , kommer bli en tuff vecka. Delar som sagt gärna med mig av mina egna åsikter/upplevelser angående att fasta efter att jag provat detta

God natt alla dom flesta har väl redan sovit många timmar då den här nattugglan stänger ögonen. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar