fredag 26 februari 2021

Denna tid på året får ni alltid läsa om vårt bröllop

Det är i sådana här stunder som vi just nu lever i ( Corona helvete) som jag är så otroligt glad åt alla mina härliga äventyr jag fått vara med om i mitt liv och ett av dom som smyger sig högt upp på listan är vårt bröllop i Las Vegas.

Detta tema och dessa bilder vill jag alla år lägga på bloggen just runt denna tid för vi gifte oss den 25.2. 2015 och får så otroligt fina minne av alla dessa bilder.

Yess we made it in Las Vegas 25.2.2015


 


 


  

Det var nog en så otrolig fin upplevelse vi fick vara med om som jag fick planera det från början till slut hur vi skulle ha det. Allt från att boka flyg , vårt boende en condo i dana point , hotellet vi bodde på i Vegas ( hotell sviten på Hilton som var 100m2) , vigsel i Little  White Chapel och efter vigseln åkte vi till  Hotel Strathosper och njöt av vyerna över Las Vegas by night 290 meter upp i luften.



Oj om man kunde spola tiden tillbaka och få göra om allt detta , blir så lycklig och varm inombords av att se dessa foton. Vi åkte iväg som sambos/par och kom hem som man och hustru. Det som var pricken på i var att ingen annan visste om dessa planer bara vi och barnen och allt hölls hemligt ända till vi efter vi gift oss la ut på Facebook ... Mr&Mrs Virta we made it in Las Vegas.

Detta bröllop var precis Lissu och Mikko stil och  blev så bra som vi önskade , tror till och med vi kan säga att det blev bättre än vi trodde. Ett så otroligt fint minne för resten av livet

Lycka


Sen har det ofta passat in att vi firat våra bröllopsdagar i Usa då vi just runt denna tid brukar vara och kryssa.


En av mina många drömmar är att fira vårt 10 års jubileum i Las Vegas, hoppas verkligen att efter 4 år resande är någorlunda normalt om det inte sen hunnit komma någon annan epidemi.

 



Min 3 kidz som fick vara med om ett otroligt häftigt bröllop i Las Vegas och säkert inte glömmer det i första hast.

Jaromir tyckte det bästa var att få åka limosin.

 

Mitt härliga team

 

       

 Hotellet där vi bodde på 38:e våningen...det var verkligen wow feeling.

Nedanför kan ni klicka på länkarna om ni vill läsa om vår bröllopsmiddag med en del av våra vänner i Usa , alla hade inte möjlighet att närvara.

Sen finns ett inlägg hur vi bodde på Hilton men måste säga att visst ändrar inredningen och stilen på 6 år , men då tyckte jag det var super fint.

Många har säkert läst dessa inlägg till lust och leda men alltid finns det säkert någon  som kanske vill titta in och läsa om ett av vårt största äventyr i Usa... nämligen bröllop i Las Vegas och bröllopsmiddag på Teemu Selännes restaurang.

Klicka på länkarna nedanför.

 

https://frn0till100p1sekgasenibotten.blogspot.com/2015/02/38e-vaningen-pa-hilton.html 

 https://frn0till100p1sekgasenibotten.blogspot.com/2015/03/var-at-vi-var-brollopsmiddag.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar