fredag 19 februari 2021

Halloweenfynd

 Det blir inte så ofta mera att rusa på loppisar för jag tror att folk mera och mera använder sig av olika bytesbörsar på nätet. Tycker att utbudet blivit sämre på loppisar men nog hittar man alltid något fynd som man kommer hem med.

Barnen är vana sen små att gå på olika loppisar och ibland blir dom ivriga att vi skall ta en runda. Så vi bestämde att när skolan slutade så åker jag och söker dom och så tar vi en runda. Lite småstart på att sportlovet börjar så är det roligt men något skoj.

Vi är inte rädda att gå på loppisar i cornatiderna för vi har mask , håller avstånd och sköter handhygien så vi känner oss bekväma att gå runt där.

Gjorde verkligen dagens fynd på vår runda. Jag som hela tiden har en massa projekt på gång så har ju hela tiden ögonen uppe för allt. Nu hittade jag perfekta saker till Halloween och dom skulle absolut få flytta hem till oss.

Bestämde när vi i fjol inte kunde ha så stort Halloweenparty så ordnar jag i år lite större och kidzen får bjuda hem sina kompisar ( om coronan hoppeligen sen lugnat ner sig).

Planerara långt i förväg och kommer det någon passlig ide så skriver jag ner det på min sida för "Halloween 2021" . Har massor med häftiga planer redan inför kommande party. 

Jag hade tema i fjol "It" ni vet den skrämmande clownen och tyckte det var ett super tema men synd att gäster inte kunde närvara så i år kommer jag antagligen köra lite samma tema....typ Scary clowns.

Det hinner ju förstås ändra innan hösten och jag har hittat något bättre tema , men nu tillsvidare så snurrar det clowner i mina planer.



Hittade så häftig clowndräkt och mask på loppis och vill ingen använda den utstyrseln i vår familj så kommer jag göra så att jag fyller upp den så den får stå någonstans. Hade ju i fjol fyllt upp "pojken i gula regnrocken" från filmen It och jag vet inte hur många gånger jag hoppade till då jag glömde att han stod där.



Har sett så otroligt häftiga dekorationer på Universal studios då vi firat Halloween där och det skulle vara roligt att kunna få liknade stil i vårt hem...ett ordentligt Scary house. Men har bra med tid och planera /skaffa prylar nu då jag är permitterad.

Sen är det bra att köpa denna tid på året om man hittar för sen när säsongen kommer så trissas priserna , nu gör man verkligen fynd. 

Så var det fredag igen som för många betyder att bilen fylls upp till bristningsgränsen och så bär det iväg till stugan eller någon annanstans och fira sportlovet. Dom rekomenderar att folk stannar hemma men tror det är en liten bråkdel som gör det för nu börjar folk bli så trötta på alla regler som varje vecka ändras så jag tror att efter sportlovet kommer corona siffran igen vara hög.

Vi kommer att åka iväg först på måndag för stugan är just nu uthyrd , någon har hyrt den via Himos center och roligt det att efterfrågan är stor. Ännu finns nog lediga dagar i mars/april om nån vill njuta av det vackra vårvädret i skidbacken. Bara höra av er.

Till veckoslutet kommer vi inte göra så mycket annat än att njuta av ledigheten tillsammans och på lördag ger jag mig lov att njuta av Sushi och vårt favvo program Putous.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar