fredag 12 februari 2021

Fredagslyx...buljongsoppa.

Im still alive men men lovar att det fasiken inte är en enkel process jag gett mig in på , jag själv skulle nog inte klara av att jobba och fasta på samma gång. Alltså jag bara går runt och tänker på mat , magen kurrar och jag tankar med vätska för att få en sk mättande känsla och så tänker jag igen på mat. Men fan den som ger sig nu har jag två dagar kvar och på måndag då jag skall mjukstarta med fast föda så skall jag köpa en fräsch sallad från Citymarket.Dom har jätte bra sallads disk där , man får komponera sin egen och sen hem och avnjuta med en bra film det är min belöning.


 

Visst tusan hör ju veckoslut och god mat ihop och här sitter jag med min 1 1/2 liters Cola flaska fylld med vatten och har just ätit buljongsoppa och ser på tv medan dom andra planerar att öppna chips påsen. Likaså att se på en film och dricka vatten , tycker ni det passar ? Jag tycker i alla fall att det inte gör det , nej då skall det vara uppladdat med något smaskigt  eller förstås grönsaker och dipp går nog också riktigt bra då man ser på nån film.

Men i alla fall så har jag veckoslutskänslan helt borta , men som tur så är detta snart förbi och det som jag hoppas är att jag kunde minska med mitt socker sug efter denna kur. Men det får sen tiden utvisa.

 


 

På förmiddagen for jag ut och gå en stund för att få tankarna på något annat och sen för att komma lite lindrigare undan idag så tog jag kidzen med till Skanssi och förde dom till  pizzeria RAX  och äta medan jag for och handla. Då behövde jg inte hemma stå i matosen och kämpa medan magen kurrar och jag är vrålhungrig.

 


 

I morron kan det bli en liten utmaning då Jaromir vill baka egen pizza och jag skall vara där och assistera och till på det så valde jag åt dom så goda ingredienser att jag säkert kommer att måste gå ut och gå medan dom sitter och gottar sig med hemlagad pizza. Men Jaromir lovade laga pizza åt oss alla en dag på sportlovet och det tackar jag inte nej till , nej då skall jag verkligen gotta mig med en pizza och joggisrussin som jag saknat så otroligt. Något annat som jag också saknat otroligt är Sushi så måste nog säga att god mat är nog en stor njutning i människans liv men sen finns det förstås folk omkring här i världen som aldrig får möjlighet att smaka på något gott.

Nu är det nog bästa att krypa i säng , skall se en thriller  och sen tanka med vatten så jag får bort hungers känslan för det är jätte jobbigt att somna hungrig. Men som vi just pratade med Mikko att tänk hur många barn som ända måltiden dom får är i skolan och sen finns det inget hemma i kylskåpet annat än att dricka vatten , lider verkligen med de barn som får gå och lägga sig hungriga kväll efter kväll och förstås många vuxna också som får gå med kurrande mage och sova...jätte ledsamt.

Men i morron nya tag , skall ännu i kväll skriva ett extra inlägg ett sk lite sorgligare inlägg men då detta är min öppna dagbok så vill jag ha det med här och kunna blicka tillbaka sen då jag läser genom min blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar