onsdag 26 april 2017

Regn,snöslask,grått ...jag flyr!!!

Nu är jag och tankar mera positiv energi.....och nu undrar ni väl vart jag hunnit nu igen.Ja hör ni jag har hunnit långt ...landade idag kl 12 lokal tid här i Los Angeles.En fördel att jobba på sjön och ha varannan vecka ledig och tack till min karl som ger mig denna chans att jag får resa när jag vill och han sköter vardagen hemma.Det är NU man skall njuta av livet...för det kan vara så hastigt slut.Mikko gillar inte och resa ensam men han skulle när som helst få fara på resa om han vill.
Åbo flygfält ....flyr gärna detta väder!!!!

Resetossorna på föttern och lets go!!!


Läng resa framför.


Jag kände mig inte så fräsch efter 11 timmar i flyget ;)


Snart får jag äntligen amerikansk mark under fötterna



Min hyrbil denna vecka...skulle ha en lite mindre men dom hade ingen inne så  fick jag denna.

Traditionella välkomst middagen

LA here I come





Härligt med vänner som vet hur jag älskar att vara här och ställer upp med att jag får bo hos dem...sparar in mycket euron då jag inte behöver betala för boende.


Nu då vi var i februari i Florida så fick jag meddelande av en vän som undrade om jag ville komma över och hålla ett öga på katterna och huset då dom åker till Mexico och sådant tackar man ju inte nej till.
Så nu får jag lyxa till det lite i vardagen...sådant som man ju  nu och då drömmer om.....får nämligen bo i deras stora hus på fyra våningar helt ensam denna vecka jag är här i Kalifornien.
Det är sådana här upplevelser som gör mig ännu mer motiverad att jobba hårt.

Sen lyfter jag hatten för SAS ..dom har haft superbra flypriser,flygrutter (Åbo/Stockholm/LA ),flygtider och service.

Många kanske undrar att om vi är hela familjen igång igen ....men denna gång är det min egen semester.Vi brukar göra familje semestrar,på tumis semester och sen min egen semester...då jag gör precis just det jag vill...lata,sola och shoppa!!Sen råkar jag ännu till ha en sådan förbaskad tur att jag kommer kunna se två Play off games med Ducks...härligt.

Frågade nog Mikko om han skulle ha kommit med nu men han sparar dagar för i höst kommer vi hit på nytt hela gänget ...då har vi en familje semester inbokad.Har  hyrt en egen lägenhet åt oss från Homeaway....på samma ställe där jag hyrde för ett par år sedan.

Flygresan hit gick super bra ca 11 timmar i luften från Arlanda...så det blev några filmer,började läsa en bok och så försökte jag sova.Då jag kom till LA for jag och söka hyrbilen och körde ner till Dana Point där jag kommer att vara denna vecka...superfint ställe.

Jag får nog en så otroligt härlig känsla och ro i kroppen då jag är här....känns som jag skulle komma hem...trivs nog så otroligt bra här..super klimat,god mat,trevliga människor,fina ställen....massor att se och göra.

Nu börjar det vara dags att säga go natt härifrån...har försökt hålla mig vaken länge så att jag  hastigt skulle hitta den rätta rytmen...får se hur det går.

Nu blir det som sagt mycket Kalifornien här på bloggen så  ni vet.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar