onsdag 12 april 2017

Påskens gottegrisar

 Jag har så vårkänslor i kroppen nu så jag kan ju inte hållas stilla fast jag nu lovade mig själv att lata och njuta resten av veckan.
Då jag kört kidzen till skolan så styrde jag nosen mot Ikea...oj det pirrade i kroppen att ströva runt och se på alla vårnyheter som kommit dit.
Flera gånger i året blir jag så här att jag  skulle kunna hålla på att inreda från morron till kväll hur många dagar som helst....i synnerhet på våren och sen till julen är det likadant.Planerar också balkonginredning för denna säsong

Blev så vackert med alla fina små rosa detaljer här hemma så nu köpte  jag några rosa dynor till soffan och lite mera rosa ljus i mina vita lyktor.
Sen har jag också målning färdigt hemma för jag skall måla vardagsrumsbordet vitt....som ni märker så är jag full av vårkänslor...eller så är det kuveret från igår som ger mig super krafter.

Tänkte jag skulle måla i morron men skall åka och hälsa på min pappa medan resten av famijen är på jobb/skolan.Han bor ju en bit borta så det blir ju inte alltför ofta som jag åker dit men skulle villa ha han hit till Åbo....då skulle vi kunna träffa han varje dag och han skulle inte behöva sitta hemma så ensam som han är nu.
Planerna framskrider sakta men säkert.

Sen planerar jag lite inför påsken.... vi kommer bara vara hemma.Påsken är inte så stor grej för mig och vi äter absolut inte lammstek men memma skall jag nog köpa hem.
Men vår påskmiddag kommer att se ut så här .... taco,chips,popcorn,cola. m.m .
Denna påsk tror jag vi kallar oss för gottegrisar....vi skall äta,äta och åter äta,ha pyjamasdagar,latadagar,kanske en bio dag.....göra sådana saker vi tycker om.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar