måndag 10 april 2017

Obehagliga händelser

 I mitt förra inlägg skrev jag att det kokar i världen ... många av er läsare kanske funderar då jag och familjen reser mycket om vi någon gång har varit med om något riktigt  obehagligt då vi rest.

Egentligen inget sådant som gjort att jag verkligen skulle sluta resa eller som jag fått nån trauma av ....men visst har det varit några gånger som vi varit relativt nära obehagliga händelser.

En gång var det då Mikko och jag var på tumis i Kalifornien och skulle flyga hem från LAX.Vi hade take off från terminal 3 och då vi landar i Newark där vi hade flygbyte fick vi höra att där hade varit dödskjutning i terminal 4 just då vårt plan hade lyft.En man med hade rusat in i terminalen och börjat skjuta omkring med den påföljden att en säkerhetsvakt miste livet.Tur i oturen att det inte blev flera offer.

Sen var det en gång som vi skulle åka med kidzen till Disneyland och vi funderade varför där var så mycket poliser på plats och dom kollade jätte noga genom allt då vi skulle in på området.
Vi fick höra att det dagen före hade där varit en man som sluppit in på området i Disneyland och hade planer att börja skjuta runt...tur så hade nån märkt då han tog fram pistolen och inget som tur hann hända.

Sen har man väl nån gång kört lite fel i Los Angeles och märkt att nu är man nog i sådant område att det är bäst att bara fortsätta köra och absolut inte stiga ut från bilen för att fråga råd åt vilket håll jag skall köra....utan bara fortsätta och hoppas man hittar rätt väg.
Som sagt med sunt förnuft kommer man långt .....jag är som sagt inte rädd att köra bil eller röra mig ute i Kalifornien sent på kvällen men då rör jag mig i sådana områden jag känner till...och som sagt man kan ju inte ständigt gå runt och vara rädd ...allt här i livet har väl en mening eller sen inte.One never know!!!

Lever i nuet och njuter av varenda sekund...vet inte vad det står i nästa kapitel i livets bok....det tar jag sen.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar