lördag 1 april 2017

Mat har vi inte blivit utan på denna kryssning

   Man kan beskriva vår kryssning med två ord ...mat&sova!!!
Ibland är det nog så skönt att få vara på tumis......i lugn och ro få njuta av varandras sällskap och äta super go mat med inga tidtabeller och måsten.

Vi började kvällen med att gå upp till Oscar ala cart där vi hade förhandsboka bord och vi fick ett mysigt hörn för är vi kunde sitta och snarvla och lyssna till härlig pianomusik och avnjuta en tre rätters middag.

Vi började med räktallrik..Mikko tog rökta räkor och jag tog vanliga...mums.Till varmrätt så tog jag lammstek med en massa smått och gott som fanns på tallriken och Mikko tog fiskrätt....och efterrätten blev mazarintårta med glass.
Herre jösses vi var mätta vi hade fått i oss allt...men det var nog så super gott.
Rekomenderar varmt att äta uppe i Oscar på Viking Grace.

Efter vi ätit så for vi till hytten trötta och mätta och belåtna.Mikko hade ju jobbat hela dagen och jag märkte att jag hade nån förkylning på kommande så vi valde att krypa i säng och titta en stund på tv...oj va mysigt att få vara som passagerare och veta att jag inte behövde stiga upp kl 6 för att börja jobb.

Idag på förmiddagen for vi upp till restaurang Oscar och åt frukost och sen var det en sådan hytt och tv dag...kände mig inte i bästa skick...men gjorde gott för mig att vila och relaxa.Vi for ännu innan vi kom i hamnen upp till restaurang Franks och åt lite och sen var det dags att börja packa ihop för vi närmade oss Åbo.

På hem vägen plockade vi upp kidzen som kom hem med bussen från Björneborg och sen blev det lite blogg och tv resten av lördagskvällen.










Go morron!!!


Mikko fick den av  mig




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar