lördag 29 april 2017

Detta passar mig

Jag visste ju om då jag kom hit att det blir en snabbis visit....men nu börjar jag ju redan få ångest att jag skall måste lämna allt detta igen en gång.
Hellre vill jag att familjen kommer hit och vi får njuta tillsammans av solen,värmen,beachena ..allt  härligt som Kalifornien bjuder på....om jag ändå ha skulle ha varit den som vunnit eurojackpot vinsten....ja då skulle jag nog inte mera ha  kommit tillbaka till Finland!!!

Otroligt bra har jag hittat rytmen denna gång....och brukar vakna runt 8-9 lokal lokal tid och sen försöker ja få ut så mycket som möjligt av dagen.När man är här på sk lånad tid så vill man ju vara ute så mycket som möjligt...tanka värme och sol ljus.

Nu till veckoslutet har dom lovat jätte varmt....passar helt toppen för mig.
Skall åka via affären köpa med mig lite picknick och Starbucks och fördriva hela dagen nere vid någon beach.Om man ändå kunde få stoppa tiden för ett tag.

Har ycket fina bilder som jag skall lägga in här på bloggen ...men som ni säkert förstår så spenderar jag hellre min tid utomhus då jag är här....hinner nog skriva blogg sen då jag kommer hem till kyla och snöslask då man får sitta inne!!!!!

Finns härlig frukt och grönsakstallrikar att ta med till beachen.



jag valde en sådan :)


Härligt att ligga och lyssna till vågornas brus.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar