torsdag 20 april 2017

Va e de för en dag...






...ja idag har det varit den dagen då jag är jubilaren.
Igen har ett år gott och egentligen har det kommit ett år till på nacken ...men tror nog att jag stoppar årena nu för en stund.Jag har ju så mycket ännu jag vill göra och vara med om så jag har ju för fasen inte tid och bli äldre.
Nå åldern är ju bara numror.....och jag känner mig inte en dag över 25 så det är bara att tuta och köra och njuta av livet här och nu och inte skall ni tro att den här bruden slutar planera ...nej hör ni...skall hinna med så mycket ännu i mitt liv så ni inte tror heller.
Jag har sagt det förut vill vara lika vigulant som Aira Samulin då jag blir 90 och ta lika snygga disco steg som hon....eller så gör jag som Åbos äldsta frissa som nu är 90 år....står och klipper hår.Tiden utvisar....att drömma kostar inget.

Sen vill jag tacka så jäkligt mycket alla vänner som både personligen och på facebook  gratulerade mig med härliga hälsningar,bilder och humoristiska foton...tack tack och en stor kram till er alla.

Sen ett stort tack till min arbetskompis S som tyckte att nu får det räcka att  jag visar bilder av Turun sinappi (Åbo senap ) på bloggen så hon gav mig en födelsedagspresent där det står Hango Delikat senap.
Jag vågar inte annat än publicera foto här och hoppas hon blir glad.Vem vet då jag smakat på denna senap om jag efter det måste göra stora beställningar varje gång hon kommer på jobb....hon får bära tubvis senap med sig.Grillsäsongen börjar ju snart S :)

Som sagt födelsedagen gick i arbetets tecken men har nog lite små planer hur jag skall fira min födelsedag då jag blir ledig.
Pricken på i denna .....en barndomskompis och hennes familj råkade ju vara på Grace ikväll så det blev en liten pratstund....roligt och ses.
En arbetkompis hade skrivit en hälsning på min arbetslapp..Tack J!!!
Tack S
Avslutade födelsedagen med en kopp te.
Väntar att få inleda grillsäsongen :)

               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar